Melyik a legmagasabb tudású android-os telefon?
Figyelt kérdés
Lehetöleg árat is írjatok!2011. márc. 10. 10:49
1/9 DannyZuko válasza:
én az iphone4 (kb 200e) vagy a HTC Disere (130e) esetleg Htc Hd (130-150e) mellett voksolnék. Ennyiért mennek kb függetlenben 2 év eu garral, ha utánanézel a neten.
2/9 anonim válasza:
Sony Ericsson Xperia Pro - még nem lehet kapni szerintem:) Kb. ugyanazt tudja, mint a Nokia E7, csak Androiddal és nem fix, hanem auto focus kamerával.
4/9 anonim válasza:
Samsung Galaxy SII. Már az új Sony Ericsson-ok is elavultnak számitanak emellett. :) Az új Sony-k kb a tavaly megjelent Galaxy S szintjén vannak...ez tagadhatatlan. Viszont a magasabb htc-k sem érik el a Galaxy SII szintet, jelenleg ez a legjobb, amit bemutattak, de ahogy a kép kinéz, egyenlőre nem is lesz komolyabb ellenfele, maximum az LG soraiból.
5/9 anonim válasza:
"én az iphone4 (kb 200e)"
Az Iphone mióta androidos?...
6/9 anonim válasza:
Nekem a Samsung csak azért nem jön be, mert nem tudok billentyűzet nélkül élni:) Nekem muszáj, hogy legyen qwerty, nem elég a touch...
7/9 anonim válasza:
Kár, hogy nincs qwerty-s felsőkategóriás telefon. :) Habár a htc Desire Z jónak igérkezett, de elég gyenge lett a mai piacot tekintve.
9/9 anonim válasza:
mien farkok vagytok
galaxy nexus..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!