Miért nem melegszenek a Windows Phone készülékek játék alatt?
Figyelt kérdés
Androidos készülékről váltottam WP-re és meglepve tapasztalom hogy 3-4 órás folyamatos játék után sem melegszik egyátalán a telefon. Éppen hogy langyos. Androidnál 2 óra volt a max játékidő és 50 fokos volt a telefon. (ugyan az a játék mindkét telefonon és tok nélkül) Ez miért van így? Ahogy hallottam mindegyik androidos telefon nagyon melegszik.2015. júl. 24. 21:40
21/23 anonim válasza:
nekem 535 és mégis nagyon tud melegedni. netezés közben is. elől főleg ott is nézd
23/23 A kérdező kommentje:
Most már egy ideje használom a telefonomat és játékoknál éppen hogy langyos a telefon (4-5 óra folyamatos játszás, tok nélkül). Lehet hogy pont az enyém sikerült úgy hogy alig melegedjen vagy nem tudom de én ezt tapasztalom. Szerintem az hogy egy telefon kicsit melegszik csak az hatalmas előny de akár a készülék élettartamát is meghosszabbíthatja.
2015. aug. 6. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!