Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem melegszenek a...

Miért nem melegszenek a Windows Phone készülékek játék alatt?

Figyelt kérdés
Androidos készülékről váltottam WP-re és meglepve tapasztalom hogy 3-4 órás folyamatos játék után sem melegszik egyátalán a telefon. Éppen hogy langyos. Androidnál 2 óra volt a max játékidő és 50 fokos volt a telefon. (ugyan az a játék mindkét telefonon és tok nélkül) Ez miért van így? Ahogy hallottam mindegyik androidos telefon nagyon melegszik.

2015. júl. 24. 21:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
93%

Azért mert a wp jobban van optimalizálva ezzel kevésbé igényve véve a GPUt és a processzort ezzel nem melegszik annyira .

persze a chipseten is múlik hogy mennyire melegszik.

2015. júl. 24. 21:50
 2/23 A kérdező kommentje:
Pozitívan csalódtam a WP-ben.
2015. júl. 24. 21:51
 3/23 anonim ***** válasza:
76%
Ez azért elég nagy ferdites... Nekem volt lumia 520-am több mint egy évig, és az olyan tűzforró tudott lenni, hogy már fájt fogni, nem csak játék alatt, hanem böngészés közben is. Ugyanakkor vannak olyan androidos telefonok amik nem melegszenek túlságosan, szóval ez processzortol, gyártótól, telefontol, optimalizaltsagtol is függ. Van olyan wp és Android is ami rendesen melegszik, illetve van olyan is ami nem.
2015. júl. 24. 22:02
 4/23 kérdező.. ***** válasza:
22%
Ez a játéktól függ.
2015. júl. 25. 07:22
 5/23 anonim ***** válasza:
hmmm... hat nekem az mc5,dt2 sem melegiti fel semennyire a telefont :D nekem a telenor remek videki lefedettsege miatt melegszik mikor ugral osszevissza a mobilnet... de ettol fuggetlenul sem fagy hiaba napozas kozben is kiolvad a kezembol :D
2015. júl. 25. 16:56
 6/23 anonim ***** válasza:
milyen lumiád van? nekem 535 és 1 óra Subway Surfers után csirkét lehetne sütni rajta :)
2015. júl. 28. 18:18
 7/23 anonim ***** válasza:
ja és tokkal
2015. júl. 28. 18:18
 8/23 anonim ***** válasza:
subwayezni nem szoktam, mert kellett a hely másnak, microsd-m meg nem nagy :D de am lehet... viszont ettől függetlenül sem akadozik meg semmi gondolom
2015. júl. 28. 18:36
 9/23 anonim ***** válasza:
de amúgy... én azt is észrevettem már hogy néha valamiért két ugyanolyan telefon között is van különbség ilyen és más téren is
2015. júl. 28. 18:44
 10/23 A kérdező kommentje:
ebben teljesen igazad van mert egyszer leteszteltem 2 HTC One X telefont ugyanazon tesztelőprogrammal egyszerre indítva és a végén nagyon minimálisan de egyik erősebb volt a másik gyengébb és ezt a tesztet 3x egymás után hajtottam végre de ugyan azok az eredmények jöttek ki.
2015. júl. 28. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!