Waze csak nekem nem működik mobilnetről? (iOS)
Figyelt kérdés
iPhone 4s-em van. Nagyjából 2 hete kaptam meg a telefont,minden működik rajta rendesen,mobilinternetem 4gb áll rendelkezésre,még csak 400mb-ot használtam fel és a Waze nem működik. Wifiről működik hibátlanul(csak hát otthon hová navigáljon?). Mobilnetről minden más működik rendesen csak ez nem. Tippek?2015. júl. 24. 16:56
1/2 anonim válasza:
Lehet le van tiltva az adathasználat a beállitásokban
2/2 anonim válasza:
Nekem kb fél évig rendben működött. Aztán egy ideje nem tudok belépni (blackberry), a beállításom, pontjaim, stb. minden elveszett, új fiókot akar csinálni, megint azt az "ajjaj" üzenetet írja :-( Ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!