Beleejtettem a telefonom a vízbe. Mit tehetnék? Kamera nem működik, többi lent stb.
Figyelt kérdés
Beleejtettem a telefonom a vízbe . Elég hamar kikaptam,aztán még sikerült használni, de viszont a kamera nem működik egyáltalán,Facebook Messengerbe nem enged be. Kikapcsoltam ,és vissza ( igen,tudom buta vagyok,de nem tudtam ezt sajnos,hogy nem szabad)
Kikapcsoltam most.Valami ötlet?
2015. júl. 24. 12:18
1/6 anonim válasza:
Először is kikapcsolod, mert nem hiányzik egy rövidzárlat ami károsítja az áramköröket. Másodszor vedd le a hátlapot, vedd ki az akkut, és szárítsd oldalanként fél napig. Ne tedd ki közvetlen hőhatásnak. Ebben a melegben egy átlagos lakásbelső is elég meleg a szárításhoz.
2/6 anonim válasza:
azonnal kikellet volna venni az akksit nem pedig kapcsolgatni. tedd bele egy pohár rizsbe és szárítsd legalább 1 hétig. nehogy hajszárítózd
3/6 Szirty válasza:
Így van akkut AZONNAL ki kellett volna venni és egy hétig vagy kettőig bele se tenni.
Annak a készüléknek annyi! Tanulópénz...
4/6 anonim válasza:
"nem tudtam ezt sajnos,hogy nem szabad"
Csak kismilliószor írtuk már le. Így jártál.
5/6 anonim válasza:
Most, hogy használtad és nem szedted ki azonnal az akkut, már javíthatatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!