UC Browser bongeszoben mennek az online jatekok? Darkorbit meg ilyenek?
Figyelt kérdés
Letoltottem egy masik bongeszot de az csak trial volt ami egy napig mukodott de nem volt a legjobb.2015. júl. 24. 15:51
1/7 A kérdező kommentje:
Android telo ezt elfelejtetem.
2015. júl. 24. 15:58
2/7 anonim válasza:
Nem próbáltam még, de szerintem 99%, hogy igen.
3/7 anonim válasza:
teljesen mindegy a darkorbit meg ilyen játékokat nagyon egyik telefon se szereti mivel majdnem minden játékhoz adobe flash kell és a telefonokra ilyent nem lehet telepíteni nagy valószínűséggel azt írja ki hogy telepítsd az adobe flast de mivel telefon ezt nem tudod végrehajtani.
4/7 anonim válasza:
Mármint online játszani nem próbáltam vele. De ahogy az ucweb androidos verzióját ismerem, ezzel szinte bármit lehet online futtatni, vagy lejátszani.
5/7 A kérdező kommentje:
De asszem van benne alap flash player vagy tamogatja.( nem ertek ezekhez)
Amugy a puffit web browser viszi ezeket a jatekokat szepen. Csak az fizetos a trial meg egy napig mukszik..
Azert megprobalom. Hatha.
2015. júl. 24. 16:41
6/7 anonim válasza:
Az UC-hez nem kell külön flash player, van benne az is. Az online videókat, stb. is le tudja játszani egy az egyben, nem vesz igénybe hozzá más alkalmazást.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem megy rajta a jatek:((( flash playert ker:///
2015. júl. 24. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!