Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha kikapcsolásig lemerítem a...

Ha kikapcsolásig lemerítem a Microsoft telefonomat és úgy teszem rá töltőre nem lesz baja?

Figyelt kérdés
Egyátalán nem árt neki ha kikapcsolásig merítem? Az árthat neki ha kikapcsolva teszem rá töltőre?

2015. júl. 22. 21:56
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
Nem lesz baja ha néhányszor lemeríted de hosszútávon csökkenti az aksi élettartamát.Ezért 15°% alá ne merítsd.És ha úgy teszed a töltőre az nem baj.
2015. júl. 22. 22:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, milyen telefon. A mai aksik nem tolerálják a teljes lemerítést.
2015. júl. 22. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:
És ezzel együtt a mai telefonok bőven az előtt kikapcsolnak, hogy teljesen lemerülne az akksi... Azt maximum úgy éred el hogy rövire zárod, vagy fogyasztót kötsz rá, kézzel.
2015. júl. 22. 22:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Úgy tudom hogy új telefonnál 3x kikapcsolásig kell merítteni teljes feltöltés után a telefont. Ez igaz?
2015. júl. 23. 09:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Elolvastad a válaszokat?

NEM IGAZ.

2015. júl. 23. 10:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem kell.Régen kellett kisütni az aksit de a mostani aksikat nem kell.Ezeknek az árt ha lemeríted.
2015. júl. 23. 10:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem. Egy új lítium ionos akait 3x le szoktak merítteni teljes Feltöltés után. A régi aksik (5 évesek) azok is lítium ionosak voltak és azoknak ia meg kellett formázni először az akkaiját.
2015. júl. 23. 12:44
 8/9 anonim ***** válasza:

A lítiumos akksikat soha nem kellett formázni, mert nincs memóriaeffektusuk.

"Egy új lítium ionos akait 3x le szoktak merítteni teljes Feltöltés után."

Kik? Én biztos nem. De egészségedre!

2015. júl. 23. 12:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Akkor 5%-nál tegyem rá töltőre és ne merítsem kikapcsolásig?
2015. júl. 23. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!