Miért kritizálja szinte mindenki a Nokia Lumia Windows Phone alapú operációs rendszerét? Mitől jobb az android?
Telefonvásárlás előtt állok, talán ciki, de életemben nem volt "szerencsém" még okostelefonhoz,- amely rendelkezésemre állt bőven megfelelt a célnak (sms, telefonálás, remek kamera, wifi..), egyszerűen csak nem volt okos...
Szóval kinéztem a Nokia Lumia 730 DS-es okostelefont, utána nyomoztam több-kevesebb sikerrel. Neten ill. ismerősöktől próbáltam információt, véleményt szerezni...
Mégis tanácstalan vagyok. Sokan kritizálják, van aki isteníti.. az op rendszere miatt, ami nekem egyenlőre kissé homályos ...
Ki mit tudna mondani? Amire használnám az igazából a kamera,- és fényképezőgép, a dizájn fontos.. a gyorsaság, az akksi terhelhetőség, megbízhatóság. Na és persze, hogy két laki lenni ... a Dual Sim-et illetően.
Bármilyen kritikát, dicséretet örömmel olvasok, csak ŐSZINTE vélemény legyen és javaslat. Nincs kedvem több havi spórolással, rossz telefonra ennyi pénzt "kidobni".
KÖSZÖNÖM!!!!
26/N
TÖKÉLETES VAGY! MENT A ZÖLD PACSI! :D
De ahogy nézem... meg kell szorítanom a nadrágszíjat egy pár hónap erejéig.. ha csak nem lesz akciós! :)
Dual Sim-es... *-* Mennyei..
Nekem 730 asom van fél éve szintén dual sim miatt, kamerából biztos 5-ös ajánlom nagyon ha szeretsz fotózni, én erről az oldalról vettem: [link]
2 év gari és kb"ingyen" volt függetlenül 1 nap alatt kijött a postával.
Ohh, nagyon köszönöm!!! :O :D Ment a zöld pacsi!!!
Imádok fényképezni egyébként, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!