Miért kritizálja szinte mindenki a Nokia Lumia Windows Phone alapú operációs rendszerét? Mitől jobb az android?
Telefonvásárlás előtt állok, talán ciki, de életemben nem volt "szerencsém" még okostelefonhoz,- amely rendelkezésemre állt bőven megfelelt a célnak (sms, telefonálás, remek kamera, wifi..), egyszerűen csak nem volt okos...
Szóval kinéztem a Nokia Lumia 730 DS-es okostelefont, utána nyomoztam több-kevesebb sikerrel. Neten ill. ismerősöktől próbáltam információt, véleményt szerezni...
Mégis tanácstalan vagyok. Sokan kritizálják, van aki isteníti.. az op rendszere miatt, ami nekem egyenlőre kissé homályos ...
Ki mit tudna mondani? Amire használnám az igazából a kamera,- és fényképezőgép, a dizájn fontos.. a gyorsaság, az akksi terhelhetőség, megbízhatóság. Na és persze, hogy két laki lenni ... a Dual Sim-et illetően.
Bármilyen kritikát, dicséretet örömmel olvasok, csak ŐSZINTE vélemény legyen és javaslat. Nincs kedvem több havi spórolással, rossz telefonra ennyi pénzt "kidobni".
KÖSZÖNÖM!!!!
26/N
olyan használatra, amit leírtál teljesen megfelelő, pláne ha nincs viszonyítási alapod, mert nem volt még másik okostelefonod.
aki nagyon intenzíven benne van már ebben, esetleg androidról váltott, azt meg tudom érteni, mert a különlegesebb használatnál már kevésbé előnyös a windows phone, és szvsz ezen a windows 10 megjelenése sem fog érdemben segédkezni...
ha valaki egy átlagos megbízható telefont szeretne olcsóbban, akkor tökéletes választás igazából.
Teljesen jó mobil,nagyon stabil op. rendszerrel,ami miután kijön a Win10 rá annyi alkalmazás is lesz rá,mint mondjuk Androidra vagy Ios-re.Ha kérdésed van írj privátba.
Egy Wp tulajdonos.
Attól pedig hogy nagy, ne ess kétségbe :D
Egy gondom azért akad vele...
Ha jól láttam nem bővíthető a memóriája.. bár ami benne van az is bőven megfelel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!