Samsung Galaxy S6?
Figyelt kérdés
Üdv.... olyan kérdésem lenne hogy a frissen érkezett s6-om ra milyen védőfóliát vegyek?....Igazából a lényeg az lenne hogy ujjlenyomat mentes legyen mert ugye a hátulja is üveg és nagyon gyűjti őket. Mit tudtok ajánlani? Melyik a legjobb legszebb legg biztonságosabb fólia? Az ár az nem akadály... én láttam egy úgynevezett nanoshinet.....ezt nagyon dicsérik és én úgy gondoltam h biztosra menjek rárakom ezt is plusz még egy fóliát mert a kijelzőre betegesen vigyázó típus vagyok:)2015. júl. 22. 12:29
1/3 kérdező.. válasza:
2/3 anonim válasza:
+100 Az elsőnek. Én is mindenképp XPRO edzett üveget tennék rá, az a megbízható.
3/3 anonim válasza:
én xprotector edzett üveget raktam az s6-ra, nagyon jó tapintású, nagyon vékony és nagyon erős, régebben nillkint vettem de az hamar tönkrement, spigen volt még jó de az nagyon drága, ez az xpro bestbuy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!