Mit csináljak a telefonommal? (részletesen lent)
Dobd el azt a szart és csodálkozz rá a körülötted levö emberekre.
(jé arcok...)
A kérdés annyi Volt hogy "mit csináljak..."
A többit gondoltam csak kedvességböl mesélte el.:)
A kérdésre egy fajta vßalasz a dobd el.
"Inkább találkozok a csajokkal, meg a haverokkal igaziból, és sörre költöm amit ti számlára."
Én is ezt csinálom, sőt szerintem sokmindenki rajtam kívül... Csak előtte megbeszéljük telefonon a dolgokat. Persze biztos egyszerűbb füstjelekkel kommunikálni, de ha nem haragszol, nem követlek a középkorba.
"Persze biztos egyszerűbb füstjelekkel kommunikálni, de ha nem haragszol, nem követlek a középkorba."
Neked is olyan igazi egybites bináris agyad lehet. S4 alatt csak a füstjel van mi?
Én is megbeszélem. De ahhoz nem kell S4. Szánalmasnak tartom hogy mindenki rá van cuppanva, aztán délutánra már nem lehet telefonálni, ha nem dugja az ember töltöre.
Kb. 20ftig veszek egy olyan cuccot amivel lehet telefonálni. SMS-t is csak a 90-es évek végén írtam amíg a vodánál ingyen volt, amúgy macerás.
Ez elmegy majdnem egy hétig töltés nélkül és nem kapok agyf..@szt, hogy félnaponta csöcsre kell dugni.
Olyan mintha lenne egy 760-as BMW-m 10 literes tankkal.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!