Nokia C5-03-s telefonommal baj van. Ötlet, hogy mi lehet? (probléma lent részletesen)
2 napja pont ugyanabban az időpontokban délutána 13, 14, 15 16kor egy Magán szám, hív telefonon. Azt írja ki a telefonom, hogy magánszám. Ha felveszem nem szól bele senki. A rége samsung telefonomon volt olyan, ha benyomtam véletlen egy gombot, akkor aktivált egy álhívást, és akkor is azt írta ki hogy magán/ismeretlen számon hívnak. Előfordulhat ez a mostani telefonomon is? Nem nyomok be előtte semmi gombot ez biztos, mivel ha az asztalra van kirakva, akkor is felhív ez a magán szám. Vagy esetleg valamelyik hülye ismerősöm poénból beállította valahol, hogy egy ilyen álhívás állandóan ugyanabban az időpontokban lépjen működésbe?
Tényleg nem tudom lehetséges e, de nem hinném h vki rejtett számom szórakozik, mert mindig percre pontosan ugyanabban a percben csörren meg már 2 napja.. Kezdem unni..
Remélem valaki tud segíteni :( :(
erre is gondoltam... de már felvettem 2x, de szerencsére nem vett le pénzt...
már végigböngésztem a teljes menüt, de nem találtam ilyen álhívót.. tanácstalan vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!