Szerintetek az IPhon 4 nem nyomi? Vagy vegyek mást?
Figyelt kérdés
Az osztálytársaimnak mind Iphon 5 vagy hat van. Most kaptam egy IPhon4-et mert már a Samsung galaxy s 2 nagyon régi volt.
Gyűjtöttem pénzt (szülinap, nevnap stb.) azt anyáék kipótolták de csak Iphon4-re futotta. Örülök, hogy ilynem is van, de még mindig cikinek érzem, hogy csak 4-es, mert vagy 5 / 5-eses vagy 6-os Iphonja van az osztálytársaimnak. vélemény? Szerintetek adjam el, és még gyűjtsek hozzá? Vagy tartsam meg kb egy évig megvárom még kijön az Iphon 7 és majd olyat vegyek (természetesen addig gyűjtök) vagy vegyek valami XPERIA telefont. (17 vagyok Lány)
2015. júl. 22. 11:52
11/13 anonim válasza:
szerintem itt a legtöbb válaszadó ironizált. én mondjuk nem teljesen. tényleg hülyeség volt az sgs2-t lecserélni egy rosszabbra...legalább 4S-re cserélte volna.
12/13 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy milyen telefonod van vagy pedig lesz. Abba gondolj bele, hogy milyen emberek azok akik a telefon alapján ítélik meg a másikat. Szerintem jó lesz az iPhone 4 amíg működik. Ne állj be az idióták közé a Sorba, nyisd ki a szemed és légy TE az okosabb. :)
13/13 anonim válasza:
Sírok.... Ne azért legyen új telefonod mert "cikinek" érzed a 4-et (ami egy fasság mert véleményem szerint a legjobb Iphone), hanem mert vagy elromlik vagy valami olyan történik vele. ÉS ne változz át ebbe a tinimenőiphonemvan stílusba légyszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!