Milyen telefont vegyek?
iPhone 4S nem éri meg, tényleg túl régi. Huawei G620S: hasonló a Grand Prime-hoz, de én inkább akkor Grand Prime-ot venném ha lehtséges
Ha érdekelnek a Windows telefonok is akkor ezek Lumia 735, 640 VS Grand Prime. Tipp: OS alapján dönts(Lumiáknál számolj a Win 10-zel is).
Előző telefonom egy alcatel volt, már nem emlékszem melyik. 2 évig használtam probléma nélkül.
Most egy Huawei Ascend y530-asom van kb 1 éve, probléma nélkül müködik.
Ezzel netezek illetve osztom netet laptopra.
80 Euróért vettem Boltban függetlenül.
"Samsung nem megbízható"
Hát én ~2 évig használtam Galaxy S Advancet és most is azért cseréltem le mert már számomra elavultá vált a hardvere, nem azért mert amúgy rossz.
Igen vannak rossz és jó telefonjai is mint az összes többi gyártónak. De ez nem ilyen szabályszerű tény hogy Samsung akkor rossz(Nem, nem rossz de az a helyzet hogy ez a hardver elég az Androidnak, de nem mindenre(ezért vannak a ~150K-ba kerülő Androidok), ha olyan telót akarsz ami tényleg nem akad szinte soha akkor az Android esetetében 100K fölött keresd. Természetesen Motorola, meg Nexus telók/tabok a módosítatlan OS miatt valamivel gyengébb hardverrel is beérik).
iPhone 4S-t viszont ne mert már nem éri meg. Az a telefon egyszerűen elérte a határait.
Egyébként a ha a megbízhatóság a legfőbb szempont akkor mindenképp érdemes elgondolkodni a Windowsos telefonokon.
200mb netre teljesen fölösleges a 4g.
Ha külföldre mész dolgozni, akkor meg fölösleges előfizetést kötnöd. Sokkal olcsóbb kint egy feltöltőkártyás csomag, amit meg a hálózatfüggő telefonodba nem tudsz betenni.
Én pl Németországban vagyok, 25 eurós allnet csomagom van (feltöltőkártyás). 3Gb net és korlátlan belföldi beszélgetéssel, sms-el. Ha külföldön használod a magyar szolgáltatódat, akkor még a romaing is megterhel ha van még olyan. de a 200mb neted csak belföldön használhatod.
Ez pl benne van az árkategóriádba, és nem kell hűség meg blablabla. Oké ez se 4g-s de fölösleges is ilyen kolrátokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!