Milyen Androidos telefont lájtos használatra?
A mostani telefonomat leginkább böngészésre és navigációra használom, meg néhány appra, játékra soha, ezért egy csúcstelefont túlzásnak éreznék venni.
Mindazonáltal nem a legolcsóbbat akarom venni, szánnék rá némi pénzt, hogy mondjuk jó képernyője legyen és jó üzemideje.
Milyen Androidos telefont ajánlanátok ilyen lájtosabb használatra, a fenti feltételekkel?
Az expansys elég komoly cégnek tűnik valóban. Náluk csak az van, hogy mivel nincs ingyen szállítás, ezért a kiírt árhoz még hozzá kell számolni pár ezret szállítási díjnak.
A Moto G jónak tűnik, csak az dilemmám, hogy 1GB memóriája van. Nem tudom, hogy még ha olcsót is vesz az ember, manapság érdemes-e 1 giga memóriával venni. Az elég kevésnek tűnik. Legalább 2 giga jó lenne.
Megbízható az expansys mivel világcég.
Mivel a Motorolákon stock android fut ezért annak elég 1GB ram is.Az 1GB-ból 500MB szabad.
Nem én mondom, hogy gyenge a kijelző, idéztem egy review-t.
De elhiszem, hogy jó telefon, a mostani telefonomhoz képest mindenképpen. A magyar nyelv nem életbevágó, angollal is el tudok lenni, bár gondolom akkor magyar szótár sincs gépeléshez, ami hiányozhat.
Minden telefonban van magyar kivéve a motorolában.Egyszerűen ők nem raknak bele magyart.
Egyébként angol vagy francia raktára van az expansysnak.Az a tévhit hogy a külföldi telefonba nincs magyar az hülyeség kivéve motorolánál.Az ilyen hogy nem magyar menüs a telefon a sufni gsm boltba kapható telefonoknál fordul elő,de mivel az expansysnál nincs megbízhatóbb cég ezért náluk minden a legnagyobb rendben van.
A mototola gyári billentyűzetével is lehet magyar szöveget írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!