Milyen Androidos telefont lájtos használatra?
A mostani telefonomat leginkább böngészésre és navigációra használom, meg néhány appra, játékra soha, ezért egy csúcstelefont túlzásnak éreznék venni.
Mindazonáltal nem a legolcsóbbat akarom venni, szánnék rá némi pénzt, hogy mondjuk jó képernyője legyen és jó üzemideje.
Milyen Androidos telefont ajánlanátok ilyen lájtosabb használatra, a fenti feltételekkel?
Nem hinném hogy bármi félnivalód lenne a Huawei márkától. Én azt se tudom miről beszélsz, nem hallottam ilyenről. Ez egy telefon. Nem fognak betörni hozzád, elrabolni, megerőszakolni, stb.
Ja és azt kihagytam, hogy ez sokkal időtállóbb, mint a motorola, mert az már-már belépőszint. És a garancia kérdése itt nem problémás.
Nem betörésről van szó, hanem adatlopásról, banki adatok, stb.
Ha tudsz angolul akkor itt egy példa cikk: [link]
Láttam. Ezért mondtam, hogy ellentmondásos. Ez egy július 6-i cikk, ez is android 4-et említ:
Ha tényleg van rajta 5, akkor az valami nagyon friss fejlemény lehet.
a huawei oldalán fentvan a lollipop-os firmware :D magyar is.. szóval... :D
Ok, elhiszem, akkor az android nem probléma, viszont az egyik review írja, hogy " Short battery life; Low display resolution. " mint hátrány, ami nem biztató.
Illetve máshol azt olvasni, hogy Moto G 2nd jobban megéri, ha ebben a kategóriában akar telefont venni valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!