Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Duos az MMS-eke...

Samsung Galaxy Duos az MMS-eket miért nem nyitja meg?

Figyelt kérdés
Azt írja ki, "jelenleg nem lehet letölteni". Aztán wifire felmegyek, kiírja, hogy töltés, fél óráig tölti, majd befejezi, de utána sem nyitja meg és a letöltések között sem találom. Már több MMS is jött és mindig ez van..

2015. júl. 21. 00:51
 1/3 anonim ***** válasza:

1. MMSt nem lehet wifin letöltelni ( régebben volt olyan lehetőség, hogy egy weblapot nézzél meg ha nem MMS képes telefonod vagy nincs előfizetésed , ezt nem tudom, hogy meg van a e még

2. Hogy MMS-t le tudjál tölteni szerintem MMS előfizetés + APN beállítás szükséges.

2015. júl. 21. 01:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Csak a telefon netjén tudsz mms-t megnézni. A többi az előttem lévő válaszában.
2015. júl. 21. 11:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. csak azt nem értem, miért bonyolítják túl ezt az okostelefonok esetében. a régi telefonjaimmal bármikor meg tudtam nyitni egy MMS-t, pedig még netezni se lehetett volna vele, olyan régi volt..
2015. júl. 21. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!