Greenify alkalmazás androidra hasznos?
Figyelt kérdés
Ha igen, szeretném megkérdezni tőletek, ha igen akkor mit hogyan, mivel van utánanéztem és kell Xposed is hozzá, meg pár beállítás. Az akkumulátor élettartamát, illetve a használati idejét szeretném növelni. Ha mégsem ezzel az alkalmazással, akkor szerintetek melyik lenne alkalmas ? Ezt mondták nekem legmeggyőzőbbnek.2015. júl. 20. 19:35
1/4 anonim válasza:
Szerintem felesleges. Valaki istenítni, én nem. Ha jó a hardver és jól írták rá meg a rendszert, valamint nincsenek sokat fogyasztó, a telefont ébren tartó alkalmazások sem, akkor készenléti állapotban alig merül, használat közben meg merül, mindegy mit csinálsz vele.
2/4 A kérdező kommentje:
Samsung Galaxy S Advance telefonról van szó :) Nem csúcs, de igazat adok neked egyrészt.
2015. júl. 20. 20:31
3/4 anonim válasza:
Xposed nem feltétlenül kell hozzá, csak a fizetős extra funkciókhoz.
Szerintem nagyon hasznos, mert vannak olyan alkalmazások, amik szeretnek a háttérben futni, viszont törölni nem akarom őket.
4/4 anonim válasza:
nézd,ha használod akkor merül,ha nem akkor is csak lasabban.
ha te normálisan állitod be a telót akkor nem kell erre alkalmazás. ha millio app fut akkor a Grennify sem tud mit csinálni,csak hébe-hóba leállit 1-2 te pedig nyafogsz miatta,hogy ez-meg az már megint nem fut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!