Miért indul újra automatikusan a Lumia 640-es készülék? Más is tapasztalta már ezt?
Június második felében vettem boltban.
Semmi más probléma nincs vele, elégedett is vagyok a készülékkel.
Viszont az elmúlt napokban többször is automatikusan újraindult. Volt, amikor éppen telefonáltam vele, máskor e-mailt olvastam. De volt arra is példa, hogy az asztalon volt letéve, készenléti állapotban, semmi nem ért hozzá, és egyszer csak automatikusan újraindult.
Mi lehet a probléma?
Találtam egy olyan letölthető programot, ami kimondottan ezt az újraindulást javítja meg asztali gépen keresztül.
A hibát észlelte is.
Viszont nem enged tovább, amíg nem fejezek be frissítést.
A frissítéshez meg wifi-t kér....
Mobilnetről nem is engedi? Be kell ezt állítani, hogy milyen neten keresztül töltse le a frissítést?
Kézmozdulatok a telefonon:
Megkérdezhetem, hogy Te hogyan próbáltad számítógépen keresztül frissíteni (hiába nem sikerült)?
Akkor lehet, éppen az a frissítés várakozik, ami az automatikus újraindulást szüntetné meg???? :)
3-4 nap múlva leszek biztonságos wifi közelben. Addig már csak nem lesz ebből gond.
Kedves ramnemetnemlel!
Ma végül sikerült wifi közelébe járnom.
Rendesen csatlakozott is a készülékem, weblapokat néztem, azokat nagyon gyorsan betöltötte.
VISZONT 1 órás várakozás után is a frissítés állapota 0% volt.
Mi lehet a probléma? Miért nem tölti le a frissítést, vagy ennyire lassú volna?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!