Miért indul újra automatikusan a Lumia 640-es készülék? Más is tapasztalta már ezt?
Június második felében vettem boltban.
Semmi más probléma nincs vele, elégedett is vagyok a készülékkel.
Viszont az elmúlt napokban többször is automatikusan újraindult. Volt, amikor éppen telefonáltam vele, máskor e-mailt olvastam. De volt arra is példa, hogy az asztalon volt letéve, készenléti állapotban, semmi nem ért hozzá, és egyszer csak automatikusan újraindult.
Mi lehet a probléma?
Köszönöm szépen a választ.
Amint azt leírtam, azon kívül, hogy automatikusan újraindul a telefon, semmi problémám nincs vele...
Jaj, ott van, hogy frissítés állapota: 0%
Gondolom, érdemes volna wifire csatlakozni, és azon keresztül frissíteni, mert percek óta 0%-ot mutat...
No, majd ha legközelebb lesz elérhető Wifi, akkor megcsinálom. :)
Telenor mobilnetről is lehet frissítést megoldani?
Ugyanis nem tudom, mikor lesz legközelebb biztonságos wifi, ami elérhető.
Az újraindulással kapcsolatban ezt olvastam:
"Az újraindulás az úgy tudom hogy nem a rendszer hibája, hanem a snapdragon s4 play procié, ami ha túlmelegszik akkor restart."
Nekem pedig éppen a napokban jött ez elő, amikor ugye tény, hogy a külső hőmérséklet is a 40 felé tendál....ami nem segíti éppen a terhelésből is hozzáadódó hő távozását.
De érdekelne, hogy lehet-e valóban a túlmelegedés a háttérben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!