Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes iPhone-t venni?

Bastidas Veronika kérdése:

Érdemes iPhone-t venni?

Figyelt kérdés
2015. júl. 19. 01:20
1 2 3
 21/28 kérdező.. ***** válasza:
69%

Mondom én is az iphone történetemet.

Mai nap jöttek hozzánk vendégségbe ismerősök,az egyik gyereknek iphone 5c-je volt.Messengerezett rajta,egyszer csak lefagyott az egész telefon,még újraindítani sem tudta.Várt 10 percet míg magától újraindult...Jó,utána elkezdett a clash of clans-el játszani,1 perc múlva kidobta a játékból xDDDNa ha nem a saját szememmel látom,talán el sem hiszem.Ennyit az IOS-ról.Eddig tényleg azt hittem ilyen nem létezik iphone-nál erre tessék...

A moto E 2015 nem fagyott így meg soha,pedig azon fut minden ilyen szutyok app.

2015. júl. 19. 17:50
 22/28 anonim ***** válasza:
75%
Még mindig fenntartom, hogy alapvetően egy telefonról beszélünk. Azért pedig nem érdemes több százezret kiadni, ha van olcsóbb lehetőség is.
2015. júl. 19. 19:01
 23/28 anonim ***** válasza:
75%

[link]

Nekem ez jut manapság mindig eszembe róluk, vajon mennyit tesztelték ha képesek voltak így forgalomba küldeni...

2015. júl. 19. 19:09
 24/28 anonim ***** válasza:
26%
én meg továbbra is fenntartom, hogy akinek tetszik miért ne vegye meg? miért fáj az nektek ha valaki megveszi ha megteheti? :D az hogy csak egy telefonról beszélünk már rég érvényét vesztette, mert ezek már nagyrészt rég nem arról szólnak hogy csak telefonáljál vele :D
2015. júl. 19. 19:41
 25/28 anonim ***** válasza:
63%
Mert a fő kérdés az volt, érdemes-e? Erre pedig az egyértelmű válasz annyi, hogy nem mert túlárazott.
2015. júl. 20. 00:58
 26/28 anonim ***** válasza:
Illetve akkor lehet érdemes, ha sok felesleges pénzed van, és a különbözetet, amit megspórolnál, nem akarod másra költeni.
2015. júl. 20. 07:01
 27/28 anonim ***** válasza:

Szerintem ha tudsz szerezz be egy használt iPhone-t és próbáldd ki. De ha 50.000-nél drágább akkor ne vedd meg.

Vagy kérdezzd meg az egyik ismerősödet hogy elégedett-e vele, esetleg odaadja egy kis időre hogy kipróbálhasd.

Én személy szerint nem ajánlom. De mindenkinek más a véleménye.

2015. júl. 20. 21:47
 28/28 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat!☺

Szerintem is jo telefon,kiprobalom,ha nem tetszik eladom😁

Megkerdeztem ismerosoket es azt mondtak hogy nekik nagyon jo. Szoval en is kiprobalom:)

Koszonom szepen meg egyszer!☺

2015. aug. 6. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!