Érdemes iPhone-t venni?
Mondom én is az iphone történetemet.
Mai nap jöttek hozzánk vendégségbe ismerősök,az egyik gyereknek iphone 5c-je volt.Messengerezett rajta,egyszer csak lefagyott az egész telefon,még újraindítani sem tudta.Várt 10 percet míg magától újraindult...Jó,utána elkezdett a clash of clans-el játszani,1 perc múlva kidobta a játékból xDDDNa ha nem a saját szememmel látom,talán el sem hiszem.Ennyit az IOS-ról.Eddig tényleg azt hittem ilyen nem létezik iphone-nál erre tessék...
A moto E 2015 nem fagyott így meg soha,pedig azon fut minden ilyen szutyok app.
Nekem ez jut manapság mindig eszembe róluk, vajon mennyit tesztelték ha képesek voltak így forgalomba küldeni...
Szerintem ha tudsz szerezz be egy használt iPhone-t és próbáldd ki. De ha 50.000-nél drágább akkor ne vedd meg.
Vagy kérdezzd meg az egyik ismerősödet hogy elégedett-e vele, esetleg odaadja egy kis időre hogy kipróbálhasd.
Én személy szerint nem ajánlom. De mindenkinek más a véleménye.
Koszonom szepen a valaszokat!☺
Szerintem is jo telefon,kiprobalom,ha nem tetszik eladom😁
Megkerdeztem ismerosoket es azt mondtak hogy nekik nagyon jo. Szoval en is kiprobalom:)
Koszonom szepen meg egyszer!☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!