Érdemes iPhone-t venni?
"Mert egyszerűbben jobb az optimalizáltsága, és marha egyszerűen kezelhető, tök okos megoldások vannak benne amivel gyorsabban is tudod kezelni!"
Főleg mióta teljesen véletlenül megjelentek az iphone-okban olyan megoldások, amelyek évek óta alapnak számítanak egy androidos telefonnál. Gondolom most az apple levédeti ezeket és bepereli az androidos gyártókat lopásért. XD
"Illetve, amíg androidon bezársz egy alkalmazást, hiába zárod be, attól még taskba menni fog, pedig nem mutatja."
Ezt hívják multitasknak és addig semmi gond vele, amíg jól meg van írva a rom és megfelelő a hardver. Előbbi sajnos nem mindig áll fenn androidnál. Mióta van multitask iphone-on? Azért az elég kellemetlen volt, amikor a méregdrága iphone-on nem ment a zenelejátszás mellett más alkalmazás, miközben egy low end adroidon meg simán.
"Én androidról váltottam iphone-ra és hát életem legjobb döntése volt"
Az android nem egy telefon, így ez a kijelentés nem valami informatív. Konkrétan melyik modellről van szó?
Én nem vagyok iphone ellenes, sőt, sok dolog tetszik is bennük. Pl a méretük (kivéve 6 plus). Szerintem egy telefon 1 kezes eszköz, nevetségesek ezek a tv méretű telók. Aztán a kidolgozás minősége is elsőosztályú. Az ios-nek is sok előnye van, de azért az atombiztos, akadásmentes, örökös királyság elméletét cáfolnám, mivel van a családban jó pár iphone és nem is tudom volt-e olyan, aminek ne lett volna valami nyűgje. Pl tök jó, hogy évekig támogatva van frissítések terén (amit ugye fennhangon hirdetnek sokan), de ha az a bizonyos frissítés gyakorlatilag megbénítja a telefont, az már nem olyan vidám dolog.
Ha sok felesleges pénzed van, akkor vehetsz azt is. Ha a plusz pénzt inkább másra költenéd, akkor vannak olcsóbb alternatívák, amik teljesen jók.
A középkategóriás telefonok már régen elérték az "elég jó" szintet, ami a userek 90%-nak bőven elegendő, a legtöbben még ezt sem használják ki.
Egy kis történet az Iphon-ról. :-)))
Néhány napja rendeltem egy kocsi tüzifát méteresben. Egy szép szál barna legény hozta ki, a haverjával. Két részben volt rárakva a kocsira, mindkettőt megmértük, elővettem a csodás kínai telefonomat, és 1 perc alatt kiszámoltam hány köbméterről is van szó. Bementem a pénzért, amikor kijövök, látom, hogy a telefonját nyomogatja. Várok... várok...csak nyomogatja, odakukkantok mellette, látom, erősen számol valamit. Mondom itt a pénz, nem kell? Odafordul, látom a telefonon az almacsutkát. Zavaros tekintettel rámnéz, mérgesen zsebrevágja a telefont. - Mennyi? ....ezer, na jó, rendben van, megegyeztünk.
Tanulság: Miért is kell az Iphone? Mert jobb? Lehet, de főleg azért, mert rajta van az almacsutka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!