Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes iPhone-t venni?

Bastidas Veronika kérdése:

Érdemes iPhone-t venni?

Figyelt kérdés
2015. júl. 19. 01:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
80%
ha van penzed, es megteheted vedd meg... most hiaba jottok lehurrogni majd, akkor is rettento jo telefon az iphone, hiaba van olcsobb alternativa... es persze kinezetre is eleg egyedi... ha van penze az embernek, es tetszik neki.. miert ne vegye meg?! nem mindenki minimalberert rabszolgaskodik :D viszont az olyan emberektol agyfaszt kapok akiknek egy ertelmes cipojuk nincs de i6+t vettek reszletre, merazameno :D
2015. júl. 19. 09:12
 12/28 Saavedro ***** válasza:
83%
Hihetetlen programok vannak iOS-ra. Eszedbe jut egy dallam, elkezded fütyörészni, az app meg lekottázza, úgy, ahogy kell. Másodpercek alatt képes neked egy jó backing tracket csinálni, ha éppen mondjuk egy zenei sémát szeretnél gyakorolni a zongorán/gitáron/stb. Kamera app, amely olyan 3D hatású képet készít a fejedről, hogy az oda vissza felmossa a HTC Evo 3D-t, vagy bármelyik másik 3D-kamerás telefont. Ezek miért nincsenek sose megemlítve?
2015. júl. 19. 09:38
 13/28 anonim ***** válasza:
24%
Na a sok idiót.a akik még mindig ezen veszekednek. Vegyél iPhonet, nézd meg milyen, ha nem tetszik eladod én is ezt csináltam.
2015. júl. 19. 09:43
 14/28 anonim ***** válasza:
22%
4# válaszolónak üzenem,hogy bármikor megveszek neked bármilyen telót kp-ba(nem részletre, hanem a teljes összeget egybe küfizetem) , mert megtehetem, de mégis droidom van mert nem szeretem az IOS-T.
2015. júl. 19. 09:50
 15/28 Osynho ***** válasza:
52%

"Mert egyszerűbben jobb az optimalizáltsága, és marha egyszerűen kezelhető, tök okos megoldások vannak benne amivel gyorsabban is tudod kezelni!"

Főleg mióta teljesen véletlenül megjelentek az iphone-okban olyan megoldások, amelyek évek óta alapnak számítanak egy androidos telefonnál. Gondolom most az apple levédeti ezeket és bepereli az androidos gyártókat lopásért. XD

"Illetve, amíg androidon bezársz egy alkalmazást, hiába zárod be, attól még taskba menni fog, pedig nem mutatja."

Ezt hívják multitasknak és addig semmi gond vele, amíg jól meg van írva a rom és megfelelő a hardver. Előbbi sajnos nem mindig áll fenn androidnál. Mióta van multitask iphone-on? Azért az elég kellemetlen volt, amikor a méregdrága iphone-on nem ment a zenelejátszás mellett más alkalmazás, miközben egy low end adroidon meg simán.

"Én androidról váltottam iphone-ra és hát életem legjobb döntése volt"

Az android nem egy telefon, így ez a kijelentés nem valami informatív. Konkrétan melyik modellről van szó?

Én nem vagyok iphone ellenes, sőt, sok dolog tetszik is bennük. Pl a méretük (kivéve 6 plus). Szerintem egy telefon 1 kezes eszköz, nevetségesek ezek a tv méretű telók. Aztán a kidolgozás minősége is elsőosztályú. Az ios-nek is sok előnye van, de azért az atombiztos, akadásmentes, örökös királyság elméletét cáfolnám, mivel van a családban jó pár iphone és nem is tudom volt-e olyan, aminek ne lett volna valami nyűgje. Pl tök jó, hogy évekig támogatva van frissítések terén (amit ugye fennhangon hirdetnek sokan), de ha az a bizonyos frissítés gyakorlatilag megbénítja a telefont, az már nem olyan vidám dolog.

2015. júl. 19. 09:54
 16/28 anonim ***** válasza:
64%

Ha sok felesleges pénzed van, akkor vehetsz azt is. Ha a plusz pénzt inkább másra költenéd, akkor vannak olcsóbb alternatívák, amik teljesen jók.

A középkategóriás telefonok már régen elérték az "elég jó" szintet, ami a userek 90%-nak bőven elegendő, a legtöbben még ezt sem használják ki.

2015. júl. 19. 12:04
 17/28 matemester4 válasza:
28%
Na jó elég legyen!!!!Az iphone jó márka + jó rendszer + rohadt drága!!Észérvek alapján a samsun galaxy S6 a felbontáson kívül mindenben jobb az iphone 6 nál! + talán még az lg g4 is!!!!
2015. júl. 19. 15:58
 18/28 anonim ***** válasza:
20%
majd ugyanezt mondd 3-4 év múlva is ;) :D
2015. júl. 19. 16:06
 19/28 puritan ***** válasza:
22%

Egy kis történet az Iphon-ról. :-)))

Néhány napja rendeltem egy kocsi tüzifát méteresben. Egy szép szál barna legény hozta ki, a haverjával. Két részben volt rárakva a kocsira, mindkettőt megmértük, elővettem a csodás kínai telefonomat, és 1 perc alatt kiszámoltam hány köbméterről is van szó. Bementem a pénzért, amikor kijövök, látom, hogy a telefonját nyomogatja. Várok... várok...csak nyomogatja, odakukkantok mellette, látom, erősen számol valamit. Mondom itt a pénz, nem kell? Odafordul, látom a telefonon az almacsutkát. Zavaros tekintettel rámnéz, mérgesen zsebrevágja a telefont. - Mennyi? ....ezer, na jó, rendben van, megegyeztünk.

Tanulság: Miért is kell az Iphone? Mert jobb? Lehet, de főleg azért, mert rajta van az almacsutka.

2015. júl. 19. 16:25
 20/28 anonim ***** válasza:
93%
hat pont ilyen fogyatekos nem tegnap barnultakkal lehet nem a legjobb peldalozni, akiknek egy jo resze a nevet se tudja leirni annyira analfabeta :D
2015. júl. 19. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!