Huawei Ascend P7 vagy Huawei Ascend G620s? Többi infó lent
Nekem jelenleg iPhone 4-em van, de leszeretném cserélni a fent láthatóak egyikére. Melyik lenne a jobb választás? Árban tudom azért különböznek, de ami nekem fontos: kamera minōsége
Gyorsaság
Játékok használata
+ ha van valami tapasztalatotok, mert ilyenetek van, akkor szívesen meghallgatnám ōket! Elōre is nagyon köszönöm!
Újan akarsz venni vagy használtan? Mert 50 körül LG G2 jó vétel, a hirdetesékben nézz körül. (Apró Hardver)
Nekem P7 van. A kamera közepes, az Iphone-tól messze elmarad. A Menüje gyors mint a villám. Játékok jól futnak rajta. Enyém gyorsan merül, 6 óra böngészés után lemerül. Játékoknál néha melegszik. De jó kis telefon.
Az IPhone 4 után ez hatalmas lesz, mert 5 colos. :)
Ha kettő közül kell választani, akkor a P7
Megvettem a P7-m teleraktam csomó mindennel, aztán valamit jól elkutyultam, belassult, csalódott lettem, de aztán nyomtam neki egy p7 hard resetet és megjavult.
Már nem raktam tele minden hülyeséggel. Onnantól jó volt. Nagyon király. Meg hát kétszer annyi mint a g620s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!