Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 735 vagy Huawei...

Nokia Lumia 735 vagy Huawei P8 Lite?

Figyelt kérdés

Ami lényeges lenne:

-közösségi alkalmazások használata

-Egy kis játék

-megbízhatóság stabilitás

-legalább két év futamidő (:D)

-jó kamera

-időt álló hardver

2015. júl. 17. 23:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lumia.
2015. júl. 17. 23:05
 2/9 anonim ***** válasza:

Procijuk nagyjából egyforma gyors, de a Huawei-nek időt állóbb a hardvere a 2x akkora ram miatt! Viszont a Lumia meg pont a Windows Phone miatt nem fog belassulni még 2 év múlva se, alapból gyors, stabil, és hardvertől független rendszer!

A kamera képminőségében egyikre sem lehet panasz, mindössze annyi a különbség, hogy a Huawei-é nagyobb felbontású. Szóval nehéz dönteni, attól függ az egész, hogy neked melyik rendszer jön be jobban!

2015. júl. 18. 00:44
 3/9 kérdező.. ***** válasza:
45%
Mindkettő szuper jó telefon.Dönts kinézetre.Nekem a p8 lite jobban tetszik.
2015. júl. 18. 08:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Huawei 8 magos procija igencsak vonz engem is. Most Lumiám van de beledöglök az alkalmazáshiányba és a szar pótlóalkalmazásokba de viszont nagyon tetszik a WP. Volt androidom is de annál a hardver volt szar. P8 Lite-on már újfajta android van ami iOS koppintás (szerintem :D) ami nem hátrány mert tetszik...Szóval nem tudok dönteni. 10k-val többért tudnám kihozni a Huaweit de valami azt suggalja hogy azt jobban kitudnám használni..de talán nem. Szóval ez nehéz döntés lesz :/ :D
2015. júl. 18. 08:57
 5/9 anonim ***** válasza:
72%
A Win10 érkezésével sokkal több alkalmazás lesz az áruházban.
2015. júl. 18. 09:29
 6/9 kérdező.. ***** válasza:
46%
Elméletileg igen,de ki tudja mennyi idő az még.
2015. júl. 18. 09:31
 7/9 anonim ***** válasza:
85%
Lumiára szavazok én is. WP 10 megjön rá, és két évig tuti nem fog elavultnak számítani, a kibővülő alkalmazáskínálat pedig csökkenti majd a jelenlegi hiányérzetet. A Lumia szárnyalni fog WP10 alatt a négy maggal is, a Huawei esetében a nagyobb ram és a nyolc mag annyit jelent majd, hogy a rendszer működésén kívül maradni fog némi kapacitás az alkalmazások részére is, kevesebbet fog akadozni, mint a fapados hardverű androidok, viszont jövőre ki tudja elég lesz-e a teljesítménye. A Lumia 735 KarlZeiss kamerája pedig nagyon jó képeket csinál, nem lesz vele gond.
2015. júl. 20. 15:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én P7-esem menüjére is azt lehet mondani, hogy iOS-koppintás, ez a P6 kezdetével megszokott a Huawei-nél, de mindössze beállítás kérdése az egész, a menü 10 féle design-ja közül kb. 5 hasonlít az iOS-éra, a másik fele elegánsabb.
2015. júl. 20. 23:14
 9/9 anonim ***** válasza:
94%
Én a p8 lite-ra szavazok
2015. júl. 21. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!