Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei Ascend P7 vagy Huawei...

Merciii-benz kérdése:

Huawei Ascend P7 vagy Huawei Ascend P8 lite a jobb?

Figyelt kérdés

Lehet h most jött ki a p8 lite, de van amiben jobb szerintem a p7.

www.telefonguru.hu/mobil/osszehasonlitas.asp?rightmake=Huawei&rightmodel=Ascend+P7&left=Huawei+P8+Lite&right=Huawei+Ascend+P7&submit_right=Mehet

itt van az összehasonlítás. Szerintetek melyiket éri meg megvenni? Bármelyiket megveheti csak el kéne döntenem. De nem tudom.

Kinezetre leginkább p8lite de belsoleg meg p7.

Segitsetek kérlek.:)

16/L

2015. júl. 13. 01:21
 1/8 kérdező.. ***** válasza:
P7
2015. júl. 13. 07:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen:)
2015. júl. 13. 14:40
 3/8 anonim ***** válasza:

A P8 Lite drágább ugyan, de csak azért, mert hasonló kategóriában újabb! Szerintem amúgy a P7 jobb: lényegében gyorsabb processzor, nagyobb felbontású kijelző és előlapi kamera, nagyobb akksi - ennyi köztük a lényeges különbség.

Nekem is P7 van (épp arról írok :)), és nagyon jó! Persze tökéletes telefon nem létezik, ennek is vannak hibái, de alapjába véve egész jó, és persze nem csak hardveresen, mert már kijött rá a Lollipop is! Persze készülj fel, hogy csinál majd 1-2 hülyeséget, például netezésnél görgetés helyett ránagyít a képre, de is nagyon ritka eset, azért egész jól el lehet lenni vele, nem bánod meg, ha ezt veszed! P7

2015. júl. 16. 09:38
 4/8 A kérdező kommentje:

Óóó köszönöm szépen a választ:))

Most igy elgondolkozok azon h mit vegyek. De szerintem akkor a P7 lesz!!A Honor 4C-n is gondolkoztam, de nem tudom melyik legyen akkor. De szerintem P7 lesz:) Köszönöm szépen megy a zöld

2015. júl. 17. 01:30
 5/8 anonim ***** válasza:
p7
2015. júl. 21. 13:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Amúgy bármelyiket is veszed majd, a kártyafiókokkal meg fogsz szenvedni a Huawei-nek ez a hülye megoldása miatt! Nekem kb. negyed órába telt, míg sikerült az egyiket kihúzni, persze addigra a tüske már össze-vissza görbült! :D
2015. júl. 21. 15:10
 7/8 A kérdező kommentje:

Az igazsag az, h en a Honor 4C mellett dontottem:))

Nem tufom miert. Olcso is, jo is:)

Mondtak mar paran h a lollipop akadozik. Igaz ez?

2015. júl. 23. 00:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nekem még a gyári KitKat fut rajta! Amúgy sokan jónak tartják, viszont azt is írták itt, hogy eléggé instabil lett az 5.0, és hogy ezért ennek javított verziójaként jelent meg az 5.1

Amúgy adatátvitelben gyenge a Honor 4c, mert nem csak LTE, hanem NFC sincs rajta, de ezt leszámítva hardveresen ár-érték arányban nagyon szuper!

2015. júl. 23. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!