Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Eltűnt a mobilom és le van...

Eltűnt a mobilom és le van merülve, valahol a kocsiban kell lennie, vagy a házban de nem tudom megcsörgetni mivel le van merülve. Milyen módszerrel találhatnám meg?

Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 12:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Fémkereső max, vagy mobilkereső kutya. Nem sugároz, nem ad jelet, nem találod meg.
2010. márc. 5. 12:33
 2/8 anonim ***** válasza:

Fémdetektor :D

Amúgy sehogy, ha csak nem gondolkodsz hol eshetett ki, nem olyan nagy lehet az a kocsi, ülés és középkonzol közzé nekem más sokminden beesett és tollal vagy fémdarabbal tudtam kipiskáláni.

2010. márc. 5. 12:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy látnok segítségével,esetleg keresd meg.
2010. márc. 5. 12:49
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
2. vagyok: menj el az USA-ba és keresd meg a Mentalistát :D
2010. márc. 5. 12:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Mivel a kocsiban kevesebb lehetőség van elkeverni, ezért nézd meg ott először. Ha ott nincs, akkor jöhet a lakás átnézése.
2010. márc. 5. 12:57
 6/8 anonim ***** válasza:
59%
intenzív keresésbe kezdesz!
2010. márc. 5. 12:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Jajj nekem is volt ilyen, kiderült, hogy a zsebemben volt =D

Gondold végig azokat a helyeket, ahova esetleg tehetted, és ott nézd meg, ha nem találod, akkor meg ott ahol a leginkább nem keresnéd (mindig ott szokott lenni, az eltűnt dolgok már csak ilyenek)=)

2010. márc. 5. 14:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én még sulis vagyok, de egyszer a lemerült telefonom egy papírgyűjtésen a zsebemben maradt, és amikor pakoltam a konténerben valahol kiesett...de soha sem láttam viszont, lehet h bezúzták papírnak és rajzon arra rajzolok... :D szóval nekem semmi sem segített...de ha jól tudom a rendőrök valahogyan meg tudják találni, de sztem ahhoz mennie kell a telefonnak...úgyhogy sok sikert, és maradj a keresésnél. Egyébként nekem is volt olyan h már az egész házat felforgattam és a tegnapi nadrágom zsebében volt...sőt egyszer egy régi Samsung ki lett mosva és TŰLÉLTE!!!!! A centrifugát meg mindent. Nem mostad ki te is véletlen?
2010. márc. 5. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!