Melyik telefont lenne érdemesebb megvenni: Sony Xperia E4 vagy Microsoft Lumia 535?
Elfogultságmentesen írjatok véleményt!
Ha valaki valamelyik telefont használta/használja, akkor ossza meg velem jó illetve rossz tapasztalatait a telefonnal kapcsolatban!
Rendes válaszaitokat előre is köszönöm!
Igen az lehetséges, hogy a WP 10-zel megoldódik, sőt szerintem biztos...
Eleinte igazából azért féltem a WP-től, mert volt nekem egy 2011-es Nokia telefonom, ami enyhén mondva sem volt a tűrhető kategóriában... Illetve még hallottam, később pedig megtapasztaltam a Windows RT operációs rendszer kiforratlanságát, töredezettségét. Sokszor fagyott, akadt. Ezek után ki olyan h*lye, hogy vegyen megint egy Windows alapú telefon??? Na én az voltam, és vettem... A Microsoft Lumia 535 személyében. Mint ahogy azt már az előző kommentjeimben is említettem, a WP eddig nálam max. 2-est kapott volna, de így 2014/2015 fordulójára (mivel a Lumia 535 2014 novemberi) sokat fejlődött a rendszer, nem kiforratlan már annyira, nem akad, nem fagy, de azért még mindig lenne microsoftéknak mit javítani az operációs rendszerükön. Sok értelmetlen és logikátlan megoldással lehet még mindig találkozni, de lényegesen jobb a helyzet, mint pár évvel ezelőtt. Ezeknek a fényében már megadnám neki az 5,,-t, mert még mindig átláthatóság szempontjából veri az Android, illetve az iOS. De minden valamit valamiért alapon működik, a Lumia kezelőfelülete lehet, hogy nem átlátható annyira, de eddig nekem még fagyásnak vagy akadásnak nyoma sem volt.
A valamit valamiért az Androidnál (pontosabban a belépőszintű és a középkategória alsó és középső szegmensébe eső modelleknél) pedig azért érvényes, mert kezelőfelületük a végsőkig át van dolgozva, teljesen átlátható, de jóval több fagyás, akadás tapasztalható (bár személyes véleményem az, hogy ezekkel együtt lehet élni).
És ha már ezt a témát boncolgatjuk, akkor említsük meg a iOS-t is. Ott a kezelőfelület is átlátható, illetve nagyon fagyás, akadás sem tapasztalható. Eddig ez mind szép és jó, de ha az Apple telefonok/tabletek árcéduláját megnézzük, akkor már elgondolkodunk rajta, hogy inkább kompromisszumokkal élünk egy jóval mérsékeltebb árfekvésű telefonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!