Melyik telefont lenne érdemesebb megvenni: Sony Xperia E4 vagy Microsoft Lumia 535?
Figyelt kérdés
Elfogultságmentesen írjatok véleményt!
Ha valaki valamelyik telefont használta/használja, akkor ossza meg velem jó illetve rossz tapasztalatait a telefonnal kapcsolatban!
Rendes válaszaitokat előre is köszönöm!
#mobiltelefon #telefon #Xperia #elektronikus eszköz #Sony #Nokia #okostelefon #tapasztalat #Microsoft #lúmia
2015. júl. 16. 00:06
11/21 anonim válasza:
ez egy tökéletes telefon kezdésnek ha az ember fél a wptől de kiakarja próbálni :D mert olcsó, viszont mégis nagyon jó telefon
12/21 A kérdező kommentje:
Ebben az árkategóriában kinéztem még egyet, a LG Leon 4G-t.
Nem tudom, lehet, hogy ez is jó vásár lenne.
2015. júl. 16. 22:47
13/21 anonim válasza:
hát... erre nem vennék mérget.. sőt... :D
14/21 A kérdező kommentje:
Jó, értem, de mi a gond vele?
2015. júl. 16. 23:41
15/21 anonim válasza:
az h hardveresen gyenge, nem stock android van rajta, ezaltal szarul optimalizalt, es szoftveresen sem lesz tamogatott semeddig... ebbol erednek majd a fagyasok akadasok hamar
16/21 anonim válasza:
A "gyér" alkalmazáskínálatról:
A legfontosabb, illetve a legnépszerűbb appok közül szinte már az összes elérhető WP-re. Valóban kevesebb az app, mint a Play Store-ban, de remélhetőleg ez a Windows 10-zel meg fog változni, ugyanis a Microsoft sokkal könnyebbé teszi az androidos appok wp-re való átültetését, mint eddig volt, így a fejlesztőknek sokkal kevesebb munkával jár erre a platformra is kiadni a már elkészült androidos appjaikat.
17/21 A kérdező kommentje:
Nos, mindent összegezve, átgondolva a Lumia 535 mellett döntöttem. Most amit írok, már róla írom. Megvettem. 1 nap után mondjuk még messzemenő következtetéseket nem tudok levonni, de egy dologban biztos vagyok. És az az, hogy 3-4 óra nyomkodás után már meg is szoktam a WP egész rendszerét, tehát rossz vásárt biztos nem csináltam. Plusz még a Lumia javára szól az is, hogy mindössze 26 ezerért vettem meg. Zárójelben viszont megjegyzem, hogy kisebb hátránya pedig az, hogy nem mellékeltek hozzá fülest, illetve USB kábelt se adtak hozzá. Csupán egy töltőt, de hát igazából ez a legkisebb gond.
2015. júl. 21. 00:35
18/21 anonim válasza:
Nekem Nokia lumia 520 van és az indavideot teljesképernyőn nemtudom nézni de a lumia 535 nél lehet nézni mert én azt szeretnék venni.
19/21 A kérdező kommentje:
Bocs Jocó 19, de kissé értelmetlen amit írtál... Vagy én vagyok a h*ly*...
2015. szept. 1. 17:16
20/21 anonim válasza:
Igen egy kicsit az volt amit írtam. Az indavideo.hu -n nemtudom a videókat teljesképérnyőn nézni. Nemtudom mitől van. Én nekem nagyon Bejött a WP-s telefon már 2 éve ezt használom nagyon jó választás volt. De remélem ez az indavideos dolog is meg oldódik majd WP10-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!