Android okos-telefonon szoftverfrissítés?
Samsung GT-S5360
A Kies program nem talál új Android verziót 2.3.5-nél. Ez van jelenleg rajta. Ez az utolsó, ami ehhez a telefonhoz jó... ezek szerint.
Újra lehet telepíteni az Androidot pont úgy mint a Windows-t? Vagy elég a gyári beállítások visszaállítása?
Hogy szoktátok megoldani, ha belassul a telefon, vagy furcsán működik?
Fejlettebb telefonokon működik az újratelepítés a Kies-sel? A Kies azt írja "nem támogatja a szoftverfrissítést az eszköz".
Köszike!
Köszi a válaszokat.
Tudom, hogy nem lehet gyorsítani, mivel 290 MB RAM van benne, 190 MB belső memória :DD procira rá se találok, hogy hány GHz-es lehet. :D
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy egy Android rendszer hogy telepíthető újra. Megkerülve természetesen a bolti lehetőséget, mert ezért én nem fogok pénzt kiadni! Köszi a választ!
UI.: Nem kell részletesen leírni, elég pár sorban, hogy egyáltalán létezik-e olyan, hogy teljes újratelepítés.
Hangerő fel + Home + Bekapcs gomb.
Ilyet találtam, melyre a telefon azt írja, hogy "Android system recovery". Ez az esetleges hibákat helyre tudja állítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!