Huawei P8 lite?
Figyelt kérdés
Mi erről a telefonról a véleményetek? Gyors? Nem fagy? Játékok futnak rajta? Miért van az hogy a vodafone honlapján azt írják hogy nincs benne NFC és csak microSIM megy bele máshol pedig azt írják hogy nanoSIM-et is lehet beletenni és hogy van benne NFC is?2015. júl. 15. 17:12
11/15 A kérdező kommentje:
Nekem is lite van de nekem akadásmentesen fut... Egyszer sikerült csak lefagyasztani
2016. febr. 24. 19:06
12/15 anonim válasza:
Halihó! :D
Nekem lassan fél éve van meg a P8 lite-om, és egyszerűen működik, imádom. Néha ha már hetek óta nem volt kikapcsolva, és ugye éjjel nappal használom, így nagyritkán laggol, de akkor is egy újraindítás után tökéletesen működik, ahogy mindig. Minden meg van benne, ami kell (nincs számítógépem közelben, így ezen csinálok mindent), mindent bír. Volt pár hónapig, hogy főleg messenger értesítések, nem jelentek meg az értesítő sávban, de utána jártam, és mint kiderült az is a Lolipop hibája volt. Egyetlenegy hibát tudnék mondani, az pedig a fényerő, amit még azért így is meg lehet oldani. Tehát szerintem nagyon megéri az árát ez a telefon! :)
13/15 anonim válasza:
Nekem p8 lite-om van az elején nagyon szerettem de mostmár problémak vannak vele fél év után nem ajánlom
14/15 VirtualSoldier válasza:
1 éve van meg,ha megfogadod a tanácsom,ne vegyél ilyet,csábitó az ára ugyan,de fagy össze-vissza.
15/15 nyarierik123 válasza:
Nekem is p8-am van, de csak főleg gta-zok rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!