Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tényleg olyan rosszak a...

Tényleg olyan rosszak a Samsung telefonok?

Figyelt kérdés

Sokan azt írják, hogy nem éri meg megvenni a Samsung telefonokat!

Ez igaz

2015. júl. 15. 13:36
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
23%

Hülyeséget te írsz, de lehet széllel szemben pisilni nyugodtan. Ha rossz lenne ,nem vennék, ez teljesen egyértelmű. Hogy kinek mi a rossz ,az meg relatív. Az átlagfelhasználóknak tetszik,ezért veszik.

Nem romlik el 2 év alatt, nem reprezentatív felmérés de ismerősi körben kb 10-12 Samsung van, egyiket sem kellett kidobni mert "elromlott" semmi bajuk, fizikai károsodást volt melyik szenvedett,betört a kijelző,beázott, egyiknél töltési hiba volt. Netto hazugság hogy állandóan rosszak.Annyi a meghibásodási ráta mint bármelyik hasonló komplexitású androidos kütyünél.

Saját készülékem és elődje sem lagolt, igaz nem ezen nyomtam a nídforszpídet meg egyéb semmirevaló vackokat, gyorsan reagál ,gyorsan betölti az alkalmazásokat, szerethető rendszer.

Amivel rossz a tapasztalatom és egyik ismerősömnek is,el is adtuk gyorsan, az a windowsos nokia. Biztos rá lehet tanulni meg lehet szokni,de igazi falhozvágos idegesítő szoftver,ráadásul csúnya is. Csak én erre azt írom hogy nem szar a Nokia ízlés kérdése, attól még lehet hogy van akinek ez tetszik és nem veszekszek a nokia fanokkal. Ő dolguk.

2015. júl. 17. 17:46
 32/38 anonim ***** válasza:
31%
A tcsunglingcsant ,ha jobban megfigyeled ,kínai autómárkákra írtam. Nem tudok kapásból felsorolni kínai autómárkákat,de gondolom te gugli nélkül is vágod az összeset. Én meg nem kerestem rá ,annyit nem ér.
2015. júl. 17. 17:49
 33/38 kérdező.. ***** válasza:
66%
Igen a samsung nagyon jó arra hogy megutáld az androidot.Istenem hány embert látok itt,hogy hogy megutálta az androidot mert a samsungja ilyen szar meg olyan.Szinte napi kérdések már és már másfél éve vagyok itt.Azért ezen el kéne gondolkozni,mert valamiért nem véletlenül van ez a sok negatív vélemény róla.Egy átlagember már azt hiszi,hogy a samsungnál nincs jobb,mivel szinte más márkát nem is lát és azt hiszi ez a normális ahogy fagy és laggol a telefon.
2015. júl. 17. 18:01
 34/38 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi ez sok hadoválás itt, nekem is samum van és előtte is az volt, teljesen meg vagyok vele elégedve, szervizben nem volt egyik sem,nem lassú, azonnal reagál mindenre gyönyörű a kijelzője szép a hangja, jó megfogni. Szerintem a következő is ez lesz

Én kb 2 évente cserélek,de nem azért mert rossz a régi hanem csak egyfajta önjutalmazásként, jó egy új ketyere,nagyobb tudással. A régit meg eladom.

2015. júl. 17. 18:28
 35/38 anonim ***** válasza:
vegyetek banja a fszom mostmar :D egyik user se er annyit h intenziven meggyozzem barmirol :D
2015. júl. 17. 18:34
 36/38 anonim ***** válasza:
72%
jól van 55%-os,jó az a samsung,hadd bugyogjon a hátulja(személyes tapasztalat),az a menő :D csak tényleg irritáló ez a sok android gyűlölő,és amikor meg kérdezzük hogy milyen telefonja volt 10/9 a samsungot mondja :D de használjad csak,ahogy látom neked nem is való jobb :D
2015. júl. 17. 21:41
 37/38 anonim ***** válasza:
ki nyomonköveti a genyó stílusomat az tudja h én sem vagyok android gyűlölő, félreértés ne essék azért :D
2015. júl. 17. 22:01
 38/38 anonim ***** válasza:
37. nem is rád értettem,tudom hogy te is csak az android utánzatokat utálod :D
2015. júl. 18. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!