Tényleg olyan rosszak a Samsung telefonok?
Sokan azt írják, hogy nem éri meg megvenni a Samsung telefonokat!
Ez igaz
A Samsung vezeti az eladásokat, utána van az Apple és ha valaminek van jó marketigje és túl van árazva az pont az Iphone ,aztán szépen sorban a többi gyártó jön..Ez így van évek óta ,ezért töretlen a siker.A régi "nagyok" Nokia,Ericsson,Motorola sehol nincsenek már névben sem..
Ja és ne a hazai mikropiacot nézzük , meg azt hogy a hazai kínálatban mi van a szolgáltatóknál, mert az kb semmit nem jelent,ilyen kis ország eladásai nem szólnak bele a világstatisztikába. Tudom az egész világ hülye csak te vagy helikopter.
Ismerősök körében is Samsung után Samsungot vesznek mert meg vannak vele elégedve. A szoftver pont jó az átlag felhasználónak,kezelhető áttekinthető, működik.Az meg hogy sok modellje van csak előny,mert mindenki megtalálja a neki való ár és érték kategóriát.
"ezért töretlen a siker" figyelj,nem vagy tisztába a szavak jelentésével,a töretlen siker az nem azt jelenti hogy figyelemreméltóan zuhannak az eladások,
" Tudom az egész világ hülye csak te vagy helikopter" vicces hogy azt hiszed hogy csak én vagyok ilyen véleményen
"Ismerősök körében is Samsung után Samsungot vesznek mert meg vannak vele elégedve."Persze,gondolom 1-2 év után veszik a másik samsungot,mert nem tudják hogy mit jelent a jó telefon,mert az nem 1-2 évre szól :D
"A szoftver pont jó az átlag felhasználónak,kezelhető áttekinthető, működik." Azért jó a szoftver mert működik?:D ember inkább ne égesd magad tovább
"Az meg hogy sok modellje van csak előny,mert mindenki megtalálja a neki való ár és érték kategóriát." nem az a baj hogy sok a modellje,hanem hogy sok a szar modellje,és lehet hogy megtalálja az árkategóriát,de az érték lemarad az ártól
És globális piacot akarsz nézni?Kínába is alig veszik már,sőt ott már vissza is esett az 1. helyről,1,4 milliárd ember csak számít,nem?:) Vagy mg mindig töretlen a siker?
"Aggasztó irányt vett a legnagyobb okostelefon-gyártó pénzügyi teljesítménye, a Samsung Electronics üzemi eredménye kevesebb, mint felére olvadt egyetlen év alatt, a bevétel pedig szintén gyorsuló ütemben esik.
Aggasztó módon esik a Samsung profitja és bevétele - áll a cég frissen közzétett előzetes pénzügyi jelentésében. Eszerint a vállalat által elért üzemi nyereség drámaian, 60 százalékkal zuhant és immár mindössze 3,7 milliárd dollárnak megfelelő koreai wont tett ki. Az előző év hasonló időszakában ugyanez az érték még 9,6 milliárd volt, a piac átrendeződése tehát rendkívül érzékenyen érinti a vállalatot." Tessék,itt a töretlenség
A kínai gyártók előretörése miatt vesztett piacot,de nem tudom miről beszélsz ,hiszen jelenleg is első helyen van eladásokban, ezek a tények.Mindig vannak mozgások a piacon csak néhány gyártó ezekbe belerokkan a Samsung csak veszt százalékot de attól még mindig elad sokszor annyi készüléket mint egy Sony vagy Motorola,Microsoft .Az Apple tudja talán egyszer elvenni az első helyét de eddig nekik se jött össze hiába a giganagy hype körülötte. Szarnak beállítani egy világelső gyártót, az vall tudatlanságra vagy inkább savanyú a szőlő mentalitásra.
Az meg hogy kínában éppen mit vesznek nem releváns. Nem veszik ott a Vw-t se annyian mint a helyi "tsungligcsan" márkát ,de attól még a Vw nem szar.
Igen 1-2 évre vesznek sokan telefont, mert kijön az újabb szebb,nagyobb felbontású ,jobb hardverű stb és van szolgáltatói akcióban jó áron ,akkor miért ne cserélje le?Nem azért cserélik le mert a régi bedöglött! Megunta a régit, az se megy kukába,eladja a piacon, odaadja a gyereknek családtagnak.
Igen a szoftver azért jó mert "működik" Egyszerűen, felhasználóbarátan . Nem kell több az emberek 98%-a telefonál sms-ezik emailezik viberezik ,skypol navigál ,néha letölt valami tökéletesen felesleges alkalmazást amivel játszik fél órát aztán csak a helyet foglalja a menüben. Ennyi. A maradék 2% kütyümániás androidhekker nem célcsoport csak a hangjuk nagy eldugott fórumokon ,de eladási mutatókban nem jelennek meg.
"Nem azért cserélik le mert a régi bedöglött!"Samsungok esetében az a helyzet,
"Igen a szoftver azért jó mert "működik"" ha egy telefon laggol mint az állat,nem reagál időben stb attól még működik,szóval akkor ez már jónak számít?
" Egyszerűen, felhasználóbarátan "Miért,melyik nem egyszerű neked?A Stock android?az IOS vagy a WP,mert ha ezek közül valamelyik bonyolult neked akkor igen buta ember lehetsz
"skypol navigál ,néha letölt valami tökéletesen felesleges alkalmazást amivel játszik fél órát aztán csak a helyet foglalja a menüben" igen,de a legtöbb samsung ezt a feladatot se tudja teljesíteni
"A maradék 2% kütyümániás androidhekker " Akkor én android hacker vagyok mert szeretnék egy olyan telefont ami 3 évig tökéletesen működik
Elég primitív gondolkodásod van,próbálsz érvelni,de nem megy,hülyeségeket beszélsz,annyi igazat mondtál eddig hogy sokan használnak samsungot,a többinek nem sok értelme volt,szerintem még most hagyd abba mert egyre nagyobb hülyeségeket írsz,de látom itt is csak én vagyok ekkora idióta hogy képes vagyok válaszolni minden hülyeségedre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!