Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek biztonságos...

Szerintetek biztonságos netről iphonet venni?

Figyelt kérdés

iPhone 5S-t akarok nézni és megnéztem az újon kívül használt állapotban levő telefonokat is.

Az a kérdésem, hogy megéri venni használtan? Véletlenül nem azért adják el, mert nem jó és nincs rá szükségük? Szerintetek merjek venni használtan?

2015. júl. 15. 09:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy nem lehet igy jo vasart csinalni, de sosem vennek hasznaltan nagyerteku telefont.
2015. júl. 15. 09:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Sokat vásárolok netről. Kínából nem vennék, de bármelyik magyar kereskedőtől simán, mert 14 napon belül indoklás nélkül elalhatsz a váráslástól, visszaviheted/visszaküldheted neki az árut (ez utóbbi költségeit nem háríthatod át a kereskedőre).

Én pl. nagyon háklis vagyok apró pixelhibákra is. Elmúlt kb. 10 évben 1 monitort, 2 notit, 1 okostelefont küldtem emiatt vissza. Pont azért vásárlok neten, mert ha üzletben venném a terméket, akkor nem illetne meg az elállás joga, mivel ott az adott tipúsú termék bemutató példányát ki lehet próbálni, 1-2 pixelhibát meg nem tekintenek szabvány szerint gyártási hibának. (Van egy egy pixelhibás fényképezőm, de azt már én sem cseréltettem.)

2015. júl. 15. 09:54
 3/6 anonim ***** válasza:
jav.: elállhatsz
2015. júl. 15. 09:55
 4/6 anonim ***** válasza:
#2: soha nem kekeckedtek az elállás miatt? Mindig simán visszavették? És a visszavétel hogy volt, csak postára adtad, és utána visszautalták az árát?
2015. júl. 15. 11:09
 5/6 anonim ***** válasza:
NEM!! Használtan telefont soha, iPhone-t meg pláne. Kismillió gond lehet vele (műszaki problémákon kívül). Nem tudod az eredetét, nem tudod honnan van, nem tudsz róla semmit. Úgyhogy SOHA!!! Az elállási jogról meg annyit, hogy nagyon ritkán kapod vissza a pénzed, hidd el, bármikor tudnak találni kiskapukat a boltok amikre nem tudsz semmilyen ellenbizonyítékot felhozni. Gyártói garancia meg általában szintén nincs használt telókra, bolt meg gyakorlatilag azt csinál vele amit akar. Nem egy eset volt már hogy bolti garanciáztatták a telefont, aztán se pénz, se telefon... Fogyasztóvédelem meg sokszor nem tud kezdeni semmit ezekkel. Szóval ennyit erről a használt teló vásárlásról és jogokról.
2015. júl. 15. 19:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Szóval használtat sem boltból, sem magánszemélytől. (magánszemélytől meg még pláne ne)
2015. júl. 15. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!