Biztonságos a google playről sim kártyán vásárolni? Mármint, ááá leírom lent
A farming simulatort szeretném megvenni, beregisztráltam a sim kártyámat. Az van kiírva hogy 225 ft a játék, és olvadgattam hogy áfát meg adót külön kell fizetni az appért, asszem az adatvédelmi tájékoztatóban.
Tuti hogy 225 öt fog levenni a sim kártyámról? Külön díjat nem? Levelet azt nem küld a telekom ugye? Köszönöm szépen
Miért félsz a levéltől? Egyébként szerintem a számlarészletezőben benne kell lennie, de még sosem csináltam ilyet, majd az okosabbak megmondják.
225 ft+ egy kicsi az nagyjából 2 gombóc fagyi, szerintem a szüleid sem veszik le érte a fejedet, de előbb kérdezd meg.
Nem félek a levéltől, és nincs is számlarészletezőnk. Feltöltő kártyás vagyok és csak személyesen lehet ennek utánnanézni, és egyszer voltak bent a szüleim akkor sem tudtak mondani semmit nekik. Köszi szépen.
Ment a zöld pacsi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!