Melyik középkategóriás androidos telefon a legjobb?
Ez a sok hozzáértő istenem...
Mintha ezen az oldalon valaki is az lenne. Ha a kérdező rám hallgat, nem itt kérdezi meg hogy milyen telefont vegyen. Néhány hónapja idejött pár válaszoló akik nem látnak tovább a stock androidnál (az android változatlan kiadása, a Google által kiadott nexusokon is ilyen van) és a Windows phone-nál.
13. akkor mesélj melyik android jobb a stock androidnál?vagy melyik android stabilabb a wp-nél?
Azt mondd meg hogy mi értelme a 3. vagy a 4. legjobb gyártókat vagy készülékeket ajánlani?miért ne ajánlanánk a legjobbat az árkategóriának megfelelően?Oké tőlem vehet bárki bármilyen telefont de aztán jönnek a kérdések hogy a vízálló telefon miért ázik be...
Akkor mostantól a samsungot fogom ajánlani mert hát nem akarok beszűkült lenni,mindenki vegyen Samsung S Advance-t,a legjobb telefon a piacon!!!Limitált kiadású már csak 1 helyen lehet kapni!
Nem mondtam hogy valamelyik jobb a stock androidnál, viszont nem mindegyik rosszabb nála.
Lehet hogy a wp stabilabb de androidra több az alkalmazás, jobban testre szabhatóbb stb... és az androiddal sincsenek gondok normális használatnál (Normális használat: ami nincs telerakva tisztítóprogramokkal, vírusirtókkal és egyéb felesleges dolgokkal)
Semmi értelme a 3. vagy 4. legjobb gyártókat ajánlani, a legjobbat kell ajánlani árkategóriának és a kérdező igényeinek megfelelően, és ezek nem 5 telefonból állnak.
Olyan kérdések mindig fognak jönni hogy a vízálló mobil beázott, ez nem azon múlik hogy itt nem ajánlják... Aki olyat vesz az se feltétlenül azért hogy a víz alatt fotózgasson. Arra viszont tényleg jó, hogyha például egy tócsába leesik ne menjen tönkre.
Ajánlhatod a Samsungot, de miért a 3 éves mobiljukat? Amúgy nekem is olyan volt és én szerettem. Jól működött rajta a 2.3-as android, csak a jelly bean frissítés lett rossz... de azt én nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!