Melyik középkategóriás androidos telefon a legjobb?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy telefont ami nem túl drága de mégis jó. Olyanra gondolok 0-40000 között meg lehet kapni, minimum 2 magos és minimum 4,5 colos. Melyik androidos telefon stabil gyors megbízható ebben a kategóriában? Ki mit ajánl?2015. júl. 14. 23:02
1/16 anonim válasza:
3/16 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá teszem, hogy nem muszály vadi új jó a használt is.
2015. júl. 14. 23:14
4/16 anonim válasza:
A használt mobilok piacán nem vagyok jártas, így csak újakat tudok ajánlani, és ahogy írták, ennyiért Androidosból az S4 Mini a legjobb, de még az M2 is jó, ezeken kívül én még az LG G2 Mini-vel és a Huawei Ascend G620s-sel tudom kiegészíteni a listát.
5/16 anonim válasza:
2015-ben is még samsungot ajánlotok?
6/16 kérdező.. válasza:
Ez a sok hozzáértő istenem...
Csak is kizárólag Moto E 2015/Lumia 640/Lumia 535.
7/16 anonim válasza:
40000 kornyeket en inkabb a kozepkategoria aljanak mondanam. Ettol fuggetlenul Android fronton a legertelmesebb valasztas a Moto E 2015. Ez ahogy nezem minden igenyedet kipipal.
8/16 anonim válasza:
"Ez a sok hozzáértő istenem..." - mert te talán az vagy, mi! Inkább csak megszállott, aki áron belül annyira ragaszkodik bizonyos típusokhoz, hogy nem is akarja észrevenni, hogy vannak azon kívül más jó típusok is! Gyökér.
9/16 kérdező.. válasza:
Ennyi pénzért nincs más jó amit írtam,te samsung,sony fan.
10/16 anonim válasza:
8. Mert ő ért is hozzá :D nem úgy mint te,de ha te ekkora szakértő vagy akkor ,mondj egy androidos telefont ami 40000-nél olcsóbb és nem csak Hardveresen hanem szoftveresen is jó!Ugye?A Moto E 2015 nem valami nagy szám hardveresen de legalább megfelelően van optimalizálva
Talán még ami személyes tapasztalat alapján jónak találtam az a Honor3c volt,a használója 2 év után is azt mondta hogy tökéletes,és volt is alkalmam tesztelni és valóban hibátlanul futott rajta az android és a játékok 95%-át el is vitte,de már nem lehet kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!