Milyen okostelefont ajánlotok az 59 éves anyukámnak, aki nagyon egyszerű dolgokra használná? Tehát főként telefonlásra, SMS-re, néha-néha rádióra, zenehallgatásra, jegyzetelésre, fényképezésre meg videózásra nem hinném.
9: okostelón nehezebb sms-t írni. Egy idősebb, nem ehhez szokott ember, könnyebben eltalálja a gombokat, mintha a képernyőn kell neki beletalálni a betűbe, sokszor mellémegy. Tapasztalat.
Nagyobb kijelzős van gombosból is.
Egyébként meg én is ajánlottam telefont, és másik is írták azt, hogy minek, nem csak én. Szóval nem kell engem lehurrogni.
köszi nektek.
terveim szerint 435 vagy 532 lesz
Én már 70 felett vagyok, és nem egy hasonló korú barátnőmmel megkedveltettem az okos telefonját.Azt ajánlom, hogy vagy Te, vagy egy nagy-türelmű jó barát, vagy egy oktató, szánjon rá egy-két órát, nagy türelemmel, és elsőre a számára legfontosabb néhány dolgot tegye fel a telefonra, és tanítsa meg használni! Én biztos nem veszíteném el a néhány óra tanulási idő miatt az okos telefonok csodáit, az okos ébresztő órát, a pompás mindig kéznél levő fényképezőt, videót, a közlekedés segítőit! az internetet, a you tube-t a facebook-ot,a játékokat, ujságokat kéznél levő email-t stb, stb
Csak türelem kell!!! Az sms-hez a könnyű magyar billentyűzet,a készülékhez való spec toll, és már nem érdekes a betű mérete, power bank a rövid akku üzemidő miatt.Ha mégis lesz internet, imádni fogja a hangkeresést.Nem tudhatod, mibe fog beleszeretni, engem is kinevetett a fiam mikor ilyen telefont kértem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!