Milyen telefont vegyek? Októberben lejár a 2 év hűség, és szeretnék telefont váltani, de nem tudom eldönteni, hogy milyet. Max 80. 000 Ft-ig gondoltam. T-mobile előfizetéses, főleg zenehallgatásra, facebookra és videózás/fényképezésre használnám.
Az nem nagyon érdekel engem, hogy T-Mobile-ba mennyiért adnak egy telefont, órákig kéne nézelődnöm, hogy rájöjjek milyen tarifa mellett mégis mennyi, szóval írok telefonokat, aztán majd eldöntöd neked árba melyik jön be.
Felső-csúcskategória: LG G2, Galaxy S4-S5, Note 3, Xperia Z2, Z1 Compact, HTC One M7 és M8, meg akármelyik Nokia.
Közép-felsőkategória: LG G2 mini, SGS4 mini, Xperia SP, Xperia M2
Közép-alsókategória: Galaxy Ace 3, Xperia M, Xperia L, LG Optimus F6.
Meg persze akármelyik Nokia, csak azt nem akartam mindenhova odaírni.
De ha egybe van 80k-d, akkor érdemes nézni egy Nexus 5-öt, T-nél szinte biztos nem árulnak, újonnan lehet kicsit drágább is, de akkor érdemes vagy kicsit hozzárakni, vagy venni egy használtat, mert annál nem igazán találnál jobb telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!