Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vágatni vagy cserélni érdemes...

Vágatni vagy cserélni érdemes a SIM kártyát?

Figyelt kérdés
Az új telefonomba kisebb kell. Melyik a jobb megoldás, vágassam le kisebbre, vagy cseréljem le a szolgáltatónál? Gondolom a vágatásnak van valami kockázata, hogy véletlenül rosszul vágják, és akkor tönkremegy kártya.

2015. júl. 11. 21:48
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Ez eszembe sem jutott, hogy LTE support miatt új kártya kell. Az új kártyák, amiket adnak, már mind LTE-sek?
2015. júl. 13. 16:12
 22/25 anonim ***** válasza:
jaja :D ilyen 5-6 evnel regebbieknel van gond, de nem csak az LTE-vel... szervizes ismerosom mondta hogy a regebbiek jobban is meritik az uj okostelefonokat, mert elvileg mas az aramfelveteluk.. erre alapozva mondom azt h ne vagasd hanem csereltesd ki kompletten a szolgaltatonal
2015. júl. 13. 17:26
 23/25 A kérdező kommentje:
OK, remélem az új kártya visszafelé kompatíbilis és működni fog a mostani régi telefonommal is.
2015. júl. 13. 17:59
 24/25 bp1985 ***** válasza:
A 1430-on nem tudnak róla, hogy bármelyik üzletükbe lenne vágógép. 2 éves kártyát is cserélnel, sőt van t-s haverom, ö sem tud róla, hogy bárhol lenne.
2015. júl. 13. 20:00
 25/25 anonim ***** válasza:
Akkor Én biztos valami Illuminati T-ben voltam, vagy be voltam rúgva kegyetlenül...
2015. júl. 13. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!