Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vágatni vagy cserélni érdemes...

Vágatni vagy cserélni érdemes a SIM kártyát?

Figyelt kérdés
Az új telefonomba kisebb kell. Melyik a jobb megoldás, vágassam le kisebbre, vagy cseréljem le a szolgáltatónál? Gondolom a vágatásnak van valami kockázata, hogy véletlenül rosszul vágják, és akkor tönkremegy kártya.

2015. júl. 11. 21:48
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Na ettől tartok én is.
2015. júl. 12. 10:28
 12/25 anonim ***** válasza:
#9 Nekem szolgáltatónál vágták, ingyen.
2015. júl. 12. 12:36
 13/25 Neuhauser László ***** válasza:
Pár éve már a SIM kártyát úgy adják, hogy a MicroSIM is kitörhető belőle, én egy ilyen "keret" segítségével már magam is vágtam MiniSIM-et MicroSIM méretre :)
2015. júl. 12. 14:04
 14/25 A kérdező kommentje:
#12: melyik szolgáltató?
2015. júl. 12. 14:46
 15/25 bp1985 ***** válasza:
Az összes. Szolgáltató cserél, nem vagdos, mint a sufni gsm bolt. Szóval a szolgáltató vágta komment nem állja meg a helyét. Ha megkéred, átmásolják neked a számaidat is, és az biztosan működik.
2015. júl. 12. 17:27
 16/25 anonim ***** válasza:

bp1985

Köszi hogy úgy szólod le a kommentemet, hogy gyakorlatilag azt állítod hazudok...

Beballagtam a T-be, mert az 5S-be nano sim kell, nekem meg micro volt előtte.

Mondta a kis csaj, hogy a csere az pénzes lesz, de ha gondolom kivágja nekem ingyen is.

Mondom legyen. Fogta, betette egy ilyen kis kézi vágó izébe, megigazgatta, kivágta egy kattintással, kész. Azóta is így használom, és semmi baja.

End of story.

2015. júl. 12. 17:42
 17/25 A kérdező kommentje:

Érdekes, hogy azt mondta, hogy a csere pénzes lesz, mert a telekom oldala szerint ingyenes a csere:

"kérheted a SIM kártya cseréjét, üzleteinkben. A kártya cseréje micro- illetve nano SIM igény esetén díjmentes."

[link]

2015. júl. 12. 18:52
 18/25 A kérdező kommentje:
Vagy csak a hagyományos kártya cseréje ingyenes. Furcsa lenne, ha a mikroért külön pénzt kérnének.
2015. júl. 12. 18:53
 19/25 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak a nagyon régit cserélik ingyen, nekem a kb 2 éves micro-t nem akarták ingyen nanora cserélni.
2015. júl. 12. 18:55
 20/25 anonim ***** válasza:
ha nagyon regi a simed akkor semmikepp ne vagasd... LTE meg egyeb dolgok miatt... csere a biztos :D
2015. júl. 13. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!