Másnak se lett jó a Galaxy S5 frissítés?
Üdv!
Nagyon dühös lettem tegnap, mert az amúgy szoftveresen jól működő S5-ömet hirtelen felindulásból frissítettem a legújabb firmware verzióra, megjegyzem hivatalos OTA update volt. Sosem szoktam frissíteni amúgy, mert általában mindent elb*sznak ami eddig jó volt, de most valahogy mégis azt reméltem jól teszem.
Azóta a Messenger folyamatosan kilép, bugos, nem hagy írni, nem hozza elő a billentyűzetet. Aztán hogy a Play Zenét ne is említsem... Megvettem vagy 3 albumot a frissítés után és azokon a zenéket is néha elölről kezdi magától amikor még végig se ment.
Idegesítő, és undorító dolog szerintem, hogy az ember kiad 120 ezret egy telefonért, amiről azt reméli/gondolja normális, és igazából az is lenne, ha szoftveresen nem b*sznák el minden frissítésnél (úgy hallottam az első Lollipop firssítések is rosszak lettek, nekem eddig soha nem akadt meg, nem fordultak elő gondok).
Szóval Nektek is meghülyült a telefon, vagy csak az enyém ilyen kényes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!