Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy note 3 melegszi...

Samsung galaxy note 3 melegszik töltéskor. Normális?

Figyelt kérdés
Ilyen széles a töltő, amit a telefonba dugunk. Kb 45 perc alatt teljesen feltöltötte a telóm, (a széles fejű töltő miatt) de felmelegedett a kamera alatt. Normális ez ha ilyennel töltÖm a telóm? Amit tegnap vettem újanon..

2015. júl. 11. 11:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen.Talán éppen nem volt készleten és egy makulátlan kirakati példányt kaptál.

Amúgy meg ha a hozzá kapott töltővel töltöd akkor mindegy ,hogyha el is szál kapsz másikat garanciában.

De visszaterve erre a gyorstöltésre inkább a rendest használd mivel ez a gyorstöltés NAGYON! Megrövidíti az akkumulátorod életét.

2015. júl. 11. 12:34
 12/13 A kérdező kommentje:

Csak Ilyet kaptam. Ha bemegyek a vodafone-ba és veszek ott egy ugyan ilyen telót, ott is ilyen töltőt adnak. Mivel note 3-nak kell az energia, a nagy akksi és kijelző miatt. Így több energiát juttat át. Ennek ez az eredeti töltője.

Mit értesz kirakat alatt? Én úgy értettem hogy valószínű, amikor nézték hogy működik-e szállítás Előtt és benne maradhatott.

Megnéztem az imei számot és eredeti. Akiktől vettem ők adtak 14 nap pénz vissza fizetést, és 1 év garanciát. Plusszban itt látom hogy gyártói garancia is van rajta 2017-ig.

2015. júl. 11. 12:42
 13/13 A kérdező kommentje:
Beletettem a bontatlan aksit és nem melegszik.
2015. júl. 11. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!