Ti hány évente cserélitek le a telefonotokat?
Figyelt kérdés
2015. júl. 10. 15:19
1/8 kérdező.. válasza:
2-3
De attól függ milyen telefon.
3/8 anonim válasza:
Változó, de általában 1,5-2 évente.
4/8 anonim válasza:
Változó, pld arc s -em elég sokáig volt xperia sp -re csereltem amit egy év utan lecseréltem xperia z1 - esre evvel megvagyok elégedve ugyh. nem nagyon tervezek cserét max ha kiadnak valami tényleg nagy pluszt a mobiloknál vagy ha elavul / belassul , de meg az arc s is működik tesóm előszeretettel hasznalja de már programok játékok nincsenek nagyon rá ugyh ha igy lesz vagy ha elromlik akkor csere de maradok az xperia Z szériánál
6/8 anonim válasza:
Első telefonom megvolt vagy 8-10 évig. Igaz a végére már tropára volt zúzva, de működött. Utána első okostelóm egy Xperia X8 volt, jó 3-4 évet kihúzott, most is működne, csak baromi lassú. Mostani is megvan fél éve.
Mostanában ha cserélnék, akkor csak azért, mert kb legolcsóbb Nokiám van, és kicsit magasabb minőséget akarnék, meg van egy Xperia T-m de annyi baj van vele, hogy biztosabb lenne egy stabil telefon.
7/8 anonim válasza:
a az első samsungomat eladtam pár hónap után, mert megjelent egy jobb...aztán három év után lecseréltem egy csúcs LG G3-ra..
na, ez addig marad, amíg bírja..
úgy nézem ez sokáig fogja bírni...és eszméletlen jóóóó...
8/8 anonim válasza:
1,5-2 év, attól függ, mikorra lesz használhatatlan, és mikor van rá alkalom, hogy lecseréljem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!