Van rá esély, hogy megvalósuljon az ötletem?
Talán álmodozónak fogtok tartani, akinek túl élénk a fantáziája, de komolyan érdekelne a dolog! :D
Szóval összeszedtem papírforma szerint minden okostelefon legjobb tulajdonságait, és ezeket összegeztem, kitalálva ezzel a világ legszuperebb telefonját. Van valami olyan kapcsolattartó illetékes, vagy hogy mondjam, akinek ha beadom az ötleteimet, megcsinálnák? (persze sorozatban gyártva, nem egyedi példányt!)
Most tényleg nem ártani akarok a lelkesedésednek, de ez lehetetlen.
Te összeszedted minden okostelefon SZERINTED legjobb tulajdonságait, és összegezted azokat. Mivel a vélemény szubjektív, így megalkottad a saját álomtelefonodat, ám az a telefon nem biztos, hogy mindenkinél olyan sikert aratna mint nálad.
Egyébként fordulhatsz a nagyobb gyártókhoz, ám ahogy írtad, álmodozónak fognak nézni, akinek túl élénk a fantáziája. Szóval mosolyognak egyet és annyi :D de próbálkozni persze szabad.
Az nyilván nem zavar, hogy a megjelenő újdonságok mögött mind magasan képzett és igencsak kreatív szakmérnökök, tudósok és évek fejlesztései állnak, amik a régebbi, évek munkájával kidolgozott ötleteket használják fel. És így tovább.
De még nem jöttek rá, hogy ha összecinezik a legjobb fődarabokat, már kész is a szuperkészülék.
Szerinted nincs minden gyártónak egy egész csapata arra, hogy a konkurenciát figyeljék, és megpróbálják azt túlszárnyalni?
Az ötleted kb. olyan, mintha azt mondanám, kitaláltam a világ legszuperabb autóját.
Fogyasszon 3 l üzemanyagot 100 km-re (VW Lipo tudja)
Legyen 300 km /h a végsebessége (Veyron röhögve megcsinálja)
Legyen legalább 1 m3 raktere (Transporter tudja)
Kesves bácsik ott a fócvágennél, mindhárom típust a mérnökbácsiék csinálják, csináljanak már össze nekem ebből egyet, ami 300-al megy, 3 litert eszik, és 1 m3 a raktere.
Nem is értem a mérnök bácsikat, maguktól miért nem jöttek rá, hogy mijjen eccerű is lenne egy jó ótót csinálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!