Milyen viszonylag jó minőségü kamerával rendelkező mobilt tudnátok ajánlani?
Szeretnék uj telefont venni,a fő szempont,hogy a kamerája jobb minősègü legyen.és a képernyője se legyen nagyon törékeny,mivel valószinüleg elfogom ejteni
Köszönöm a segitségeket! :-)
Ha a kamera a fő szempont, akkor talán Lumia 1020.
Nem mai csirke, de az ára viszonylag alacsonyra esett már le, a hardvere-szoftvere is rendben van (középkategóriás hardver, de szerintem elég majdnem mindenre), és Pure View kamerás. Remek minőség, nagyon jó digitális zoom.
Hát a 808 szintjét nem hozza, de biztosan nem veri a 930 fényképezésben. Mondjuk hardverben meg egyértelmű a 930 előnye (bár szvsz már az 1020 is elegendő vas a hétköznapokra).
Samsungot én nem ajánlanék senkinek, elég hulladék rajtuk az Android, ahhoz képest meg túlárazott mind.
Sonyval is van elég rossz tapasztalatom szoftver terén, de talán az Xperia Z szériából érdemes telefont venni.
Én nem igazán értek a szoftverekhez,de volt már nálam windowsos telefon szobatársamnak olyan van,nekem tul bonyolult a kezelése,az android átláthatóbb szerintem,de lehez ezzel csak én vagyok igy.
És mi a véleményetek az iphonról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!