Megéri még iPhone 5S-t venni?
Nem értem ezt az Apple Fan kifejezést. Akkor ezek szerint te meg Android Fan vagy? Pfujj Android Fan, hess hess... Gyerekes az egész.
Kérdező:
Nekem 5S van, gyors, szép, kompakt.
Ha figyelembe vesszük, hogy a 4S megkapja az iOS9-et, akkor az 5S-nek a 11-et is meg kellene kapnia, de a 10-et biztos megkapja.
Biztos írni fogja valaki, hogy a 4S már iOS7-en is lassú volt. És ez igaz is, nekem is volt 4S-em.
Viszont az iPhone 5-ön az iOS9 beta marha jól fut, pedig ez már a 3. nagy rendszerfrissítése lesz a sima 5-nek. Egyszerűen sima 5-től felfelé olyan jó kis hardver van az iPhone-okban amik sokkal jobban bírják az update-eket.
Az 5S-em is tök jól megy iOS8-al, pedig a 2. nagy frissítése (összehasonlításképpen a 4S-nek az iOS7 volt a 2. nagy update-je, ezért írtam, hogy egyre kevésbé érzékenyek az új rendszerekre)
Ha nagyon sürgős a vásárlás, akkor vedd meg nyugodtan az 5S-t, ellenkező esetben várd meg a szeptembert most már, és ha nem jönnek be az új modellek, akkor is a sima 6 ára leesik egy keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!