Megéri iPhone-t venni?
Én is nézegettem az amerikai Apple store-ban az iPhone-okat, és ez tényleg a kártyafüggő telefonok ára. Függetlenül sokkal drágább, bár még így is olcsóbb, mint itthon. De tudtommal arra az árra még az adó is rámegy.
+vám a határon
nah, akkor elmagyarázom mit jelent a 99$ dollár az Apple Storeban, mert külföldi nyelveket látom nem beszéltek sűrűn..
Az alap készülék 99$ HA 2 év Hűséggel veszed az ATandT vagy Sprint, vagy Verizon szolgáltatónál. Erre jön még rá a havidíj pont ÚGY mint itthon ha hűséggel veszel telefont a díjcsomagra vállalt hűséggel együtt természetesen..függetlenül 549 dollár, a 16 gigás iPhone 5S= kb. 148.000HUF..Ilyen értékű csomag esetén már biztos kell vámot is fizetni, ami pedig (150 Euró felett minden vámköteles ) + 2-5.000 Forint. Durván 160.000 Forintból talán sikerülne is, DE az Amerikából rendelt termékre NEM él itthon a garancia. HA megrendeled AT&T stb. függéssel, gondolván majd itthon kifüggetlenítik, akkor is bebuktad, hiszen CSAK a hűségidő után lehet függetleníteni...ha nem fizeted a kinti díjakat, akkor letiltják a telefonod, lehet az független, vagy épp függő....lesz egy papírnehezéked..összesítve: spórolhatsz akár 10.000 forintot is..annyiért viszont járna itthon garancia, lebeszélhetőség, stb...
Akárhogy is nézem, nem tokokat linkeltem, szóval szerintem legközelebb mielőtt okoskodsz, talán nem csak azt kellene észrevenned, ami először odavonzza a tekinteted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!