Telefon csere elött állok, androidom van és UTÁlOM. Az iPhone 5-re gondoltam. Van rá pénzem csak hogy megéri-e megvenni? Kérem a segitségeteket.
Miről beszéltek?!
Simán jó az iPhone 5,még ha 4s-t vagy akár 4-et veszel az is tökéletes,mert hibátlanul működik. :D
Nem tudom mit okoskodik mindenki avval hogy "Csak 5s-től,5s a jó,meg iPhone 6 meg 6+,többi sz*r".
Barátnőmnek iPhone 4-e van,nekem 5,másik barátnőmnek meg 5s,és még mindig mindegyik ugyan olyan jó,hidd el nekem kedves kérdező.
Szóval megismétlem: Igen,megéri. :)
Utolsó!
Honnan tudod, hogy a 6 nem még jobb, mint a 4 meg az 5??? Van talán olyanod is, hogy van összehasonlítási alapod? Amúgy meg egyértelmű, hogy mindig a legújabb a legjobb, legerősebb hardver, fejlettebb stb. És minek venne valaki régit, ha megveheti az újat is??? Én is csak 6-ost vennék.
Én nem azt mondtam,hogy aki megteheti az is 5-öst vegyen,hanem aki nem,és iPhonet szeretne,akkor még mindig jó az 5 is.
Az pedig evidens,hogy a legújabb a legjobb.,de attól a régebbik is jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!