Mit tegyek az iPohen 6 telefon hibáival? Hibák ezek?
1.
Igazából nem is tudom hogy hibák-e de a lényeg hogy három hete vettem egy iPhone 6-ot a vodafonnál. Ott be lett üzemelve rögtön vetettek is velem egy tokot rá. Eddig úgy használtam hogy rajta volt a tok tehát azóta hogy rátették nekem le sem vettem, de egyik este sötétben filmeztem rajta és levettem róla a tokot amikor észrevettem hogy a némítógombtól a az alsó hangerőgombig (tehát kb a telefon felén) húzódik egy pici rés ami a képernyő és hátlap rész összeillesztése között van. A résen pedig kiszűrődik a kijelző fénye. Ami több szempontból is zavar egyrészt hogy világít a sötétben másrészt így ott könnyen bemegy a kosz meg a por. Harmadrészt meg egy évet spóroltam hogy legyen egy normális telefonom mert eddig mindig megjártam velük.November óta nem volt telefonom. Erről pedig mindig azt mondták hogy így minőség úgy minőség ....
2. Másik ha megrázom a telefont mikor odateszem a fülemhez a hátlapi kamera vagy a kamerában csörög valami
Hibák ezek ? Kicseréltessem a készüléket ?
a csörgéssel nincs semmi baj. minden autófókuszos kameránál így van, hiszen mozgó alkatrészek vannak benne.
az illesztés miatt viszont tényleg vidd vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!