HTC, iPhone, vagy Samsung?
Hát mindhárom márka eléggé túlárazott.
A HTC-nek vannak remek Androidos készülékei, amik hardveresen szoftveresen, összeszerelésileg is rendben vannak.
A Samsungok kissé problémás készülékek - főleg szoftveresen -, bár valamivel olcsóbbak (viszont rengeteg a túlárazott alsóbb kategóriás Samu készülék). Kinézetre meg tucatszappan mind.
Az Apple termékek meg szintén túlárazottak, a rendszer zártabb, de valaki jobban szereti a iOS-es környezetet, mint az Androidot.
HTC inkább a régi fényéből él, az újabb telefonjai eléggé bukók, főleg ezzel a híres-hírhedt ultrapixel kamerával nyúltak mellé, erre már ők is rájöttek, mert a legújabb telókban dobták is... Szoftveresen a jobbak között vannak, ha Androidról van szó, viszont eléggé túlárazottak.
Samsung egyre jobb, bár az S4/S5 nem volt hatalmas durranás, csak mondjuk korrekt,de az S6/S6 Edge jól sikerült, és végre ők is elkezdtek fémet használni.
Szoftveresen viszont még mindig van baj, főleg a memóriakezeléssel, és árazásban is egyre inkább az alma felé mennek, ami nem jó hír.
Az iPhone-t szerintem senkinek nem kell bemutatni, etalon minőségű anyaghasználat és összerakás, megbízható, stabil és gyors szoftver, bár van akinek pont ez nem jön be a zártsága miatt...
Én ezt venném, a külső és a belső is rendben van, viszont az árazás itt is megszaladt, az új árát ezért sem fizetném ki.
Kenyeret, kalácsot, vagy cipót egyek? Szerintetek? Melyik a finomabb?
Kedves kérdező, komolyan kérdezem: Ez a kérdés komoly, vagy trollkodás?
Csak mert nagyon vann egy olyan beütése, hogy itt most épp a samsung-Iphone "tábort" akarod összeugrasztani.
Miből gondolom ezt?
Ma este még én is kiírok egy kérdést, hogy samu iphone, meg akkor én megtámogatom mondjuk a xiaomival, hogy ne tűnjön konfliktuskeltésnek.
Ha azt mondom, hogy:
-Samsung
Jönnek a Samsung utálók, valamint az Iphone fanok, lepontoznak, és kezdik a vitát, hogy márpedig nem értek semmit a telefonnokhoz mert szeretem a samsungot
-Iphone
Jönnek az android (leginkább samsung fanok, lásd TopDávid -bocsi-) és kezdik, hogy az összes iphone tulaj egy divatmajom, és csak azért mondom, hogy iphone, mert azt hiszem, hogy ez a menő..
Na talán ha azt mondom, hogy HTC, akkor nem köt belém senki.
Szóval nekem ennek nagyon provokáció szaga van.
Bocsi, ha a kérdésed komoly, csak biztos vagyok benne, hogy az ilyen kérdések 80%-a arra játszik, hogy összeugrassza a samu és szifon tulajokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!