Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC, iPhone, vagy Samsung?

HTC, iPhone, vagy Samsung?

Figyelt kérdés
Melyik márka a jobb?

2015. jún. 28. 16:15
 1/8 anonim válasza:
0%
Samsung,a HTC nem a legjobb tapasztalatból mondom, iPhone-t én annyi pénzért nem vennék minek? nem éri meg van a samsungogból is már olyan jó mint az iPhone!
2015. jún. 28. 16:20
 2/8 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem Htc. Iphone samsung egy kategória. Csak a samsung valamivel olcsóbb :D
2015. jún. 28. 16:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát mindhárom márka eléggé túlárazott.

A HTC-nek vannak remek Androidos készülékei, amik hardveresen szoftveresen, összeszerelésileg is rendben vannak.

A Samsungok kissé problémás készülékek - főleg szoftveresen -, bár valamivel olcsóbbak (viszont rengeteg a túlárazott alsóbb kategóriás Samu készülék). Kinézetre meg tucatszappan mind.

Az Apple termékek meg szintén túlárazottak, a rendszer zártabb, de valaki jobban szereti a iOS-es környezetet, mint az Androidot.

2015. jún. 28. 16:39
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
samsung meg iphone egy kategoria? remelem ez valami vicc akart lenni... amugy iphone
2015. jún. 28. 19:34
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

HTC inkább a régi fényéből él, az újabb telefonjai eléggé bukók, főleg ezzel a híres-hírhedt ultrapixel kamerával nyúltak mellé, erre már ők is rájöttek, mert a legújabb telókban dobták is... Szoftveresen a jobbak között vannak, ha Androidról van szó, viszont eléggé túlárazottak.

Samsung egyre jobb, bár az S4/S5 nem volt hatalmas durranás, csak mondjuk korrekt,de az S6/S6 Edge jól sikerült, és végre ők is elkezdtek fémet használni.

Szoftveresen viszont még mindig van baj, főleg a memóriakezeléssel, és árazásban is egyre inkább az alma felé mennek, ami nem jó hír.

Az iPhone-t szerintem senkinek nem kell bemutatni, etalon minőségű anyaghasználat és összerakás, megbízható, stabil és gyors szoftver, bár van akinek pont ez nem jön be a zártsága miatt...

Én ezt venném, a külső és a belső is rendben van, viszont az árazás itt is megszaladt, az új árát ezért sem fizetném ki.

2015. jún. 28. 20:51
 6/8 anonim ***** válasza:
49%

Kenyeret, kalácsot, vagy cipót egyek? Szerintetek? Melyik a finomabb?

Kedves kérdező, komolyan kérdezem: Ez a kérdés komoly, vagy trollkodás?

Csak mert nagyon vann egy olyan beütése, hogy itt most épp a samsung-Iphone "tábort" akarod összeugrasztani.

Miből gondolom ezt?

Ma este még én is kiírok egy kérdést, hogy samu iphone, meg akkor én megtámogatom mondjuk a xiaomival, hogy ne tűnjön konfliktuskeltésnek.

Ha azt mondom, hogy:

-Samsung

Jönnek a Samsung utálók, valamint az Iphone fanok, lepontoznak, és kezdik a vitát, hogy márpedig nem értek semmit a telefonnokhoz mert szeretem a samsungot

-Iphone

Jönnek az android (leginkább samsung fanok, lásd TopDávid -bocsi-) és kezdik, hogy az összes iphone tulaj egy divatmajom, és csak azért mondom, hogy iphone, mert azt hiszem, hogy ez a menő..

Na talán ha azt mondom, hogy HTC, akkor nem köt belém senki.

Szóval nekem ennek nagyon provokáció szaga van.

Bocsi, ha a kérdésed komoly, csak biztos vagyok benne, hogy az ilyen kérdések 80%-a arra játszik, hogy összeugrassza a samu és szifon tulajokat.

2015. jún. 28. 20:53
 7/8 anonim ***** válasza:
74%
en lumia tulajkent jarok ide ugatni, mar bocsi XDDD
2015. jún. 28. 21:34
 8/8 A kérdező kommentje:
6-os . én nem akartam összeugrasztani senkit . Csak egy új telefont szeretnék venni és e közül a hàrom màrka közül vàlasztanék. Gondoltam a tapasztalt emberek jobban tudjàk mint én , hogy milyen màrkàjút éri meg venni . :) Köszönöm a vàlaszokat.
2015. júl. 1. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!